Healing gjennom farger

Fargenes påvirkningskraft på oss

Her har jeg tenkt å skrive litt om hvordan fargene påvirker oss. Vi tenker kanskje ikke alltid like mye over det, men farger på klær og rom/interiør påvirker oss mer enn vi tror. Farge har i likhet med alle ting en vibrasjon eller energi.  De forskjellige fargene representerer forskjellige frekvenser av lys. Og når vi vet at hver celle i kroppen vår også avgir lys energi er det kanskje lettere å forstå hvorfor kroppen vår reagerer på farger.

Det er allment kjent at fargen har en svært reell effekt og påvirkning på mennesker og de har en stor betydning for vår trivsel i hverdagen. Tenk bare på hvordan du reagerer når du kommer inn i forskjellige rom med forskjellige farger og innredninger. Eller hvordan fargene på klærne vi bruker påvirker humøret vårt.

Å være i kontakt med sitt indre

Vibrasjoner av farger kan løse energi blokkeringer, balanserer sinn og kropp, hjelpe på kreativiteten og lindre fysiske, mentale og emosjonelle forhold.

Farger absorberes gjennom huden så vel som gjennom øynene og munnen via mat, så det er mange måter å bruke farger på for å få en healende effekt, blant annet
Å spise mat med farger eks. røde tomater, grønn paprika, blåbær, lilla druer, appelsiner, gule bananer.

Bruke farger på klær, sengetøy etc.
Meditere på farger.
Bruke farger på omgivelsene som f.eks. vegger, møblement, planter, tepper.
Fargebad.

Fargene vibrerer på forskjellige frekvenser og har ulik påvirkning på oss. Samtidig vibrerer også vi på forskjellige frekvenser og har derfor behov for forskjellige farger.  Det er derfor viktig å være bevist valg av farger i rom, interiør og klær. For eksempel vil kraftfulle farger som rødt og orange ikke være noe godt alternativ i et rom der en ønsker å slappe av og finne ro.
Under følger noen eksempel på hva de forskjellige fargene representerer og hvordan de påvirker oss.

Rødt er fargen for energi, vitalitet, kraft, lidenskap, temperament, kjærlighet og liv.

Rødt kan anvendes på følgende områder:
Økt entusiasme.
Energi og glede.
Handling og tillit til å følge drømmene sine.
Beskyttelse mot frykt og angst.
Rødt vil varme og kjøle ned områder for å redusere smerte. Rødt er en kraftig healing farge for helbredelse av sykdommer i blod og sirkulasjon. Rødt bør ikke bruks på personer med høyt blodtrykk og angst.

Orange er fargen for kraft, healing, entusiasme, vitalitet, tankefullhet, oppriktighet, forandring og nysgjerrighet.

Orange kan anvendes på følgende områder:
Få fart på energien og livet ditt.
Skape engasjement, kreativitet.
Orange er fin å bruke for å øke immunitet, mot fordøyelsesplager, bryst og nyresykdommer.

Gult er fargen for intellekt, kreativitet, visdom, glede, lykke, klarhet og bevissthet.

Gult kan anvendes på følgende områder:
Klarhet for å ta beslutninger.
Skjerpe konsentrasjonen.
Gult kan brukes for å kurere kviser og hudproblemer, men bør brukes med forsiktighet. Gult kan også hjelpe mot utbrenthet om den blir brukt på riktig måte.

Grønt er fargen for natur, vekst, orden, balanse, evnen til å takle forandringer, sunne relasjoner, helbredelse og reise tilbake i tid.

Grønt kan anvendes på følgende områder:
Balanse i livet.
Behov for endring eller vekst i livet.
Beskyttelse mot frykt og angst.
Grønt hjelper å balansere følelser og følelsen av å være elsket. Den gir ro og kraft til vekst.

Blå er fargen for kommunikasjon, åndelighet, klarhet, visdom, inspirasjon, beroligende, sannhet og psykisk styrke.

Blått kan anvendes på følgende områder:
Stabilitet, ro og harmoni.
Bedre kommunikasjonsferdigheter.
Økt læring, evnen til å ta inn ny lærdom.
Blått har en beroligende virkning på oss og kan være til hjelp for personer som lider av psykisk sykdom eller angst. Personer som plages med tenner, øre og hals kan oppleve en bedring ved å bruke blått.

Lilla er fargen for fred i sinnet, spirituell fullendthet, mysterier, hensikt, fri vilje og manifestering.

Lille kan anvendes på følgende områder:
Øke spiritualiteten.
Manifesteringsarbeid.
Fred og balanse.
Fjerne hindringer.
Fjerne hyperaktivitet og utbrenthet.
Lilla er en farge som er bra mot mentale og nervøse problemer. Den har også vist og hatt god effekt mot revmatisme og epilepsi. Lilla demper også smerter.

Hvitt er fargen som inkluderer alle fargene i fargespekteret vårt. Hvitt er fargen for renhet, klarhet, bevisst skapelse, helhet, fullbyrdelse, åpenhet, sannhet, ny start og utvikling.

Hvitt kan anvendes på følgende områder:
Begynne på nytt.
Fjerne hindringer.
Rense følelser, tanker og skape mental klarhet.

Når en får healing kan en oppleve å se farger. Det er da greit å ha kjennskap til hvordan fargene kan påvirke kroppen og helbrede enkelte områder i livet vårt, både fysisk og psykisk. Når en opplever å se farger når en motta healing, er det fordi healingenergien går inn og jobber på områder som denne fargen representerer. Jeg har valgt å ta med bare noen få områder for noen farger. Det er viktig å få frem at fargene jobber med mange flere områder enn de jeg har tatt med her. Så kommer det opp en farge under healing er det gjerne en informasjon til deg om at dette er en farge som du trenger nå, enten for å styrke enkelte områder fysisk/psykisk eller for å forløse en energiblokkering.  Å bruke farger bevist i hverdagen er også smart for å stimulere de områdene en ønsker å fremme.

Selv opplever jeg å se mange farger når jeg åpner opp for å sende healing. Noen ganger får jeg spesifikk informasjon om hvilke tema/område vedkommende jobber med og trenger veiledning på.  Jeg går da inn og guider vedkommende på dette utfra den informasjonen jeg mottar fra universet

I noen tilfeller har jeg vært så heldig å oppleve å se gullfarge når jeg har åpnet opp kanalen min for at en healingoverføring kan finne sted. Da vet jeg at store ting er i ferd med å skje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen