En spirituell opplevelse

Når tid og sted opphører.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dele den, bare ha den som et godt minne for meg selv. Men som så mange andre ting jeg får innsikt i, ligger dette å gnager i kroppen min hvis jeg ikke deler det. Det er sånn mine guider jobber gjennom meg. Så da tok jeg like godt med meg pcèn ut på terrassen, satte den på fanget og ser med skrekk på alt som blir skrevet mens fingrene bare flyger over tastaturet her. Jeg blir bedt om å stole på at det har stor verdi det jeg formidler, at det skal ut til noen som trenger å lese om spirituelle opplevelser og på denne måten vise vei for andre.

Happy friends city

Jeg har de siste årene jobbet mye med egenkjærlighet. Jeg har blitt testet og prøvd, lett etter meg selv og min indre kjerne i alle verdenshjørner og i min egen eksistens. Jeg fant den til slutt. Underveis har jeg fått en del øvelser jeg har måttet gjennomføre av mine guider og noen av dem har jeg motvillig gjennomført. Men hver øvelse har likevel ført meg til et høyere nivå av egenkjærlighet. Til en større kjærlighet til meg selv. Og hard jobbing med seg selv begynner å gi store resultat, hvis dype innsikter om vår eksistens kan sies å være store resultat.

Etter hvert som vi blir kjent med oss selv, går inn over i vårt indre landskap og utforsker det – vil vi oppdage en større kraft, få en større forståelse for vår egen eksistens og hvor mektig universet egentlig er. Og til mer oppdager vi hvor lite vi egentlig vet.

Det du søker, søker også deg!

En del av denne opplevelsen jeg vil dele med deg handler også om tid. Det står skrevet at tid ikke eksisterer. At alt skjer samtidig. Men det er jo veldig vanskelig for mange å forholde seg til det her på Jorden, hvor alt går etter klokken. At rom og tid er en vedvarende sammenhengende helhet, og ikke to adskilte enheter og at det eksisterer flere dimensjoner vet jeg ikke er lett å forstå for et vanlig menneske. Men når man opplever noe slikt som jeg gjorde, kan en bare undre seg. Og alt du tidligere har trodd, forandrer seg.

Jeg skal prøve å beskrive med ord det jeg opplevde. Det er ikke lett, for det finnes ikke ord som er dekkende for selve opplevelsen, følelsen av det jeg fikk oppleve. Men jeg skal gjøre mitt beste, så du får en forståelse av hva jeg fikk se og opplevde.

Det kan skje over alt, hvor du enn er.

Det var en varm sommerdag. Jeg hadde vært ute og spist på Aker Brygge med en god venninne da jeg etter noen timer begynte å gå mot nasjonalteateret sammen med henne for å ta trikken hjem. Det var et yrene folkeliv og veldig mye folk ute i dette området denne dagen. Plutselig ser jeg en kvinne ca. 50-60 meter foran meg midt inne i folkemengden på veg i retning Aker Brygge. Hun kom altså gående mot min retning. Men hun så meg ikke. Samtidig som jeg gikk sammen med min venninne og snakket, ble hele min bevissthet (føltes sånn ut) rettet mot denne kvinnen langt der framme i det et fantastisk lys åpnet seg rundt henne. Lyset var så utrolig mektig og skal jeg beskrive fargene jeg så, så er fargene hvitt og gull det nærmeste jeg kommer. I det jeg så dette, føltes det ut som om tiden bare stoppet helt opp, og folkemengden som var mellom meg og denne kvinne bare forsvant. Jeg så de ikke lenger. Jeg så bare henne, hennes dype vakre kjærlighet, en kraft og energi som var så utrolig vakker og stor! Og jeg følte meg så utrolig ett med denne kvinnen, kraften og energien hennes. Jeg ble helt målløs, alt rundt meg bare opphørte og jeg bare var i denne opplevelsen med min bevissthet. Det var som om å være i en annen verden, i alle fall på en annen frekvens enn den fysiske. Mens jeg er i denne mektige kjærlighetskraften og bare observerer det som skjer, hører jeg en av mine guider snakke til deg. Han sier; den kjærlighetskraften du ser åpnet seg opp rundt henne, har du også i deg. Jeg hysjet på guiden min og ba han være stille. Jeg ville bare være, ikke snakke nå. Men han fortsatte å snakke litt mer til meg. Jeg kunne høre han, men bevisstheten min var rettet mot denne kvinnen og den enorme kraften jeg så. Etter en liten stund lukket dette lyset seg rundt denne kvinnen og jeg ble bevisst alt rundt meg på det fysiske plan igjen. Alle menneskene, lydene, luktene – alt. Jeg fikk flere lignende opplevelser samme dag og jeg har i ettertid lurt litt på om det var spesielt enkelt å falle igjennom denne dagen eller om det finnes åpninger inn til andre virkeligheter som vi kan se. Det kan se sånn ut.

Det var en veldig rar opplevelse. For samtidig som jeg gikk sammen med min venninne og snakket med henne, opplevde jeg at jeg var på to steder samtidig. Og jeg opplevde at tiden bare opphørte. Det føltes ut som to helt separerte hendelser, men de skjedde samtidig. Jeg var i en forunderlig dobbeltilstand på forskjellige nivåer. Er det mulig, tenker du kanskje. Og det forstår jeg at du tenker. Men ja, min erfaring forteller meg at det er mulig. Og kanskje viser denne opplevelsen at alt skjer samtidig, men på forskjellige plan eller frekvenser bare. Og at jeg et lite øyeblikk fikk se bak sløret, eller erfare en høyere frekvens, bare for å få bekreftelse på jobben jeg har gjort for meg selv de siste årene.

For meg er det ingen opplevelser på det fysiske plan som kan måle seg med de spirituelle opplevelsene jeg har hatt opp gjennom tidene. Disse opplevelsene gir meg så utrolig mye mer. Og hver gang får jeg en dypere innsikt og forståelse på hvor mektig skaperverket egentlig er. Dette inspirerer meg noe vanvittig!

Etter hvert som vi nå går over på en høyere frekvens nå i tiden fremover, du kan lese mer om dette her, så tror jeg at flere og flere vil få spirituelle opplevelser i en eller annen form, som vil vekke hver enkelt og bryte ned gamle overbevisninger.

La det skje, la deg begeistre, uten å være redd. Og vit at du kan bryte ut av enhver spirituell opplevelse ved bare å tenke tanken at du ikke vil se mer, om du vil det. Noen kan oppleve det som skummelt første gangene, men sånn er det med alt som er ukjent. Etterhvert som du opplever det flere og flere ganger, så vil du være i opplevelsen så lenge som mulig. Det er i alle fall min erfaring.

2 hendelser på “En spirituell opplevelse”

  1. Jeanette S.Gulliksen

    Så flott opplevelse du hadde.Synes det er interessant det du skriver om,og jeg prøver og lytte til mitt indre.Driver med yoga og prøver og lytte til mitt indre,men man må kanskje gå på kurs for å få mer kunnskap?

    med hilsen Jeanette

    1. Hei Jeanette.
      Du trenger ikke å gjøre noe, egentlig, Jeanette. Du har alt i deg allerede. Men mange søker kurs for å bli inspirert, bygge nettverk og kunne lære gode verktøy som en kan bruke og prøve ut i hverdagen. Du vil bli visst alt du trenger, når tiden er der. Det er ikke all kunnskap du kan lese deg til. En del kunnskap skal bare erfares og observeres, og kan ikke læres bort av mennesker. Så fortsett med yoga og lytt til ditt indre ved å sitte i stillhet, så kommer det du søker. Masse lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen