En ny jord, en ny tid.

Alt er i forandring nå.

Alt liv på planeten vår og selve planeten er i forandring. Alt i universet består av energi som vibrerer på forskjellige frekvenser. Og de forskjellige frekvensene av energi påvirker hverandre. Du har kanskje merket det, enten du er høy-sensitiv eller ikke, at alt skjer mye raskere nå. Det har sin naturlige forklaring.

Enten vi er bevisst det eller ikke, så er det et samspill mellom fysiologiske frekvenser i menneskekroppen og Jordens egen frekvenser. Dette innbefatter både menneskelig bevissthet, emosjoner og menneskekroppens frekvens-fysiologi.

happy man

Stigende jordpuls – hva vil det si?

Tallverdiene for jordpulsen utvikling er hentet fra en russisk kilde som har utviklet et avansert måleutstyr for formålet.Russisk vitenskap har tradisjonelt vært velututviklet innen frekvensfysikk. Du kan lese mer om frekvensendringen i jordpulsen her.

Bare i tiden mellom 1995 og 2015 ble jordpulsen (Schumann-resonansen) fordoblet fra 7,8 Hz til 16,0 Hz. I november 2016 var jordpulsen på 18,0 Hz.

I mer enn 15 år har jordpulsen vært stigende, først langsomt, så raskere. Det er litt rart å tenke på, for når jeg regner meg tilbake i tid i mitt liv, så er det litt over 15 år siden jeg bestemte meg for å endre kurs, gå en annen vei i livet.

Men hva vil dette si for deg? Jo, det vil si at uansett hvilke vibrasjonsnivå du befinner deg på, så vil frekvensen din utvide seg. Dette fordi bevissthetsendringene blir styrt av kosmiske energier og lys.

Så enten du liker forandring eller ikke, så vil denne energien påvirke deg, din bevissthet og ditt liv. Holder du fast på det negative, så vil det forsterke seg. Ønsker du å skape positive forandringer, vil du få mer drahjelp til å skape disse forandringene enn noen ganger tidligere.

Vær derfor bevisst hva du vil skape, hvem du vil være og hvordan du vil leve livet ditt. Vi er nå inne i en fase hvor vi får ekstra drahjelp til å skape forandringer. Grip mulighetene og få hjelp av den kosmiske kraften av lys som blir gitt oss nå.

Dette hever din vibrasjon.

Vær glad i deg selv.
Bli bevisst dine tanker og følelser.
Fri deg selv fra frykt og lev mer fra hjertet.
Vær takknemlig og sett pris på de små tingene i livet.
Utvikle dine evner og talenter.
Tilbring tid i naturen hver dag.
Tilgi deg selv og andre.
Drikk mye vann og vær i kontakt med vann hver dag.
Vær i fysisk aktivitet hver dag.
Sov godt, lag gode rutiner før du legger deg.
Ha det gøy, le så ofte du kan.
Gi slipp på fortiden, lev i nuet.
Vær raus og omtenksom.
Vær sann mot deg selv og andre.
Vær kreativ og skapende.
Lytt, vær i stillhet.

Dette senker din vibrasjon.

Negative tanker og følelser.
Indre kritikk mot deg selv eller andre.
Løgn, baksnakkelse og negative handlinger mot selv og andre.
Roping og krangling.
Harme, sinne og skyldfølelse.
Holde på fortiden.
Frykt.
Giftige relasjoner.
Junk food.
Være passiv.
Klandre andre.

Når du ønsker å skape endring.

En ny jord handler først og fremst om at menneskeheten og alt liv forandrer og utvikler seg nå.

Alle som har startet å skape større endringer i livet sitt, vet at det kan være vanskelig å gå veien alene. Ofte trenger vi noen som kan løfte, utfordre og støtte oss i sånne prosesser. Selv hadde jeg en mentor og noen gode relasjoner som ønsket at jeg skulle lykkes med å skape forandring. Disse støttespillerne gjorde reisen og endringen lettere.

Ønsker du å skap forandring, nå opp til neste vibrasjonsnivå, så se først i nettverket ditt etter gode støttespillere. Hvem er der for deg? Hvem heier på deg og ønsker deg fremgang og suksess? Relasjonen til de skal du pleie. De vil du trenge og de har mest sannsynlig gjort en karmisk avtale med deg før de inkarnerte.

Få også hjelp av en spirituell veileder eller healer i prosessen. Det vil være gull verdt for deg, så du får snakket med noen som vet hva som skjer rent energimessig i kroppen din og hvilke områder du bør være bevisst på og jobbe med. Forståelse av det som skjer på forskjellige plan er viktig for å kunne se framgangen og hvor langt du har kommet i din prosess. Føler du for min hjelp i prosessen så finner du min kontaktinformasjon her.

Gå etter det som gir deg lykke, kjærlighet og glede i livet! Da skaper du den beste utgaven av deg selv!

Føl deg fri til å dele blogginnlegget videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen