Å være modig!

Mirakler

Jeg tror virkelig på mirakler. Jeg har sett det skje, både i andres og eget liv.

Vi er alle kallet til å utføre en bestemt oppgave i livet. Ingen oppgave er viktigere enn den andre. De gangene vi tenker det, er det fordi vi sammenligner oss med andre. Tenker at vi ikke er nok.

Det har vært tider hvor jeg har undertrykket meg selv og min hensikt. Jeg tiet om den informasjonen som ble gitt meg og det som ble vist meg gjennom spirituelle opplevelser i mange år. Jeg ville ikke ha det. Det passet ikke inn i samfunnet jeg levde i. Jeg prøvde så hardt jeg kunne å leve et A4 liv. Være normal. Men hva vil det si å være normal? Er det å leve med masken på for å passe inn eller å være ekte og leve ut sine gaver og potensiale?

Jeg er glad for at masken har falt. Men veien har ikke alltid vært så lett. Jeg har mange ganger vært redd, men likevel tatt modige valg. Noen har jeg tatt selv, andre har universet bare dyttet meg i ut. Livet har blitt snudd opp ned, mer enn en gang. De gangene livet har tatt en kraftig vending, har uglen kommet og varslet meg om endringen, enten ved å sette seg i et tre i nærheten av meg å ule eller kommet til meg i drømme.

Tillat deg å blomstre

Magien i livet!

En kan noen ganger undre seg over magien i livet. Jeg tror på at vi kan skape stort i livet om vi bare våger. Men jeg tror også at noen trekker i noen tråder, noen ganger. Det kan virke sånn. Jeg tror ikke lenger på tilfeldigheter.

Jeg står i et nytt skrifte nå, en av mine største transformasjoner hittil. Skal jeg våge å satse på kallet og kaste siste rest av indre motstand på havet.

Ja, hvisker hjertet – nei, roper hodet.

Jeg sa opp lærerjobben i juni 2015 etter å ha kommet i konflikt mine ledere. Det er ikke første gangen. Men tro meg, jeg har virkelig talt barnas sak! Lederne har bare ikke hatt ryggrad og kraft nok til å rydde opp. Så kommer jeg, med varsleren i meg og ikke klarer å se at urett blir gjort. Jeg er ikke feilfri, det er alltid to sider i en sak. Jeg kan være direkte, kraftfull, åpen og ærlig. Ikke alle liker det. Mens min intensjon har vært å hjelpe og opprette balanse, kan det virke som om intensjonen til lederne har vært å skjule egne feil og mangler. Selv om jeg er en kraftfull og sterk kvinne, så tar det år å komme seg på bena igjen etter sånne slag. De som har vært der, vet det. Om det er verdt det? Neppe, men jeg hadde gjort det igjen om jeg hadde måttet. Men jeg har mye å takke disse lederne for. Gjennom disse vanskelige konfliktene har lederne fått meg fremover. De har gjort meg sterkere, mer ydmyk og jeg har funnet kjærligheten til meg selv på grunn av dem! Og med dette har lyset og kraften min også blitt mye sterkere. Jeg bærer ikke nag, selv om jeg fordømmer handlingene deres.

Det er aldri for seint å skape nytt rundt seg. Jeg ser at universet viser vei, åpner nye muligheter og hjelper meg i min prosess. Universet vil alltid det beste for oss. De vil bistå oss, bare vi er åpne og mottakelige for det. Jeg ser at jeg fortsetter å skape positive forandringer i andre mennesker liv. Tilbakemeldingene er både sterke og vakre. Jeg rører ved noe i de jeg møter, som gjør at de på en vakker måte får åpnet opp blokkeringer så energien får flyte mer fritt gjennom dem. Og da begynner store ting å skje. Det gir mange nye muligheter og nye opplevelser i livet. Og ikke noe er vakrere å se enn at enkeltpersoner, familier og bedrifter blir løftet og får hjelp til å nå neste nivå i sin utvikling.

Kallet mitt er å bygge bro mellom det gamle og nye, og det er kanskje ikke så rart når en ser hvordan min reise har vært. Alt er så perfekt konstruert fra skaperkraften. Det er den som jobber gjennom meg og som har gitt meg disse gavene. Denne kraften er så utrolig mektig og jobber utenfor tid og rom. Når den rører et annet mennesket, er det bare å observere med ydmykhet og takke i kjærlighet.

Når vi har valgt å inkarnere på jorden, har sjelen valgt å vokse både i smerte og kjærlighet. De fleste vil oppleve begge deler den tiden de er her. Det jeg har erfart er at det å ta noen sjanser uten å vite om jeg lykkes, har vært døråpninger til en ny verden. Det har vært skremmende og vanskelig. I disse situasjonene har jeg måttet stole bare på min egen kraft og skaperkraften. Og jeg har fått sett, hver eneste gang, at universet støtter mitt valg og min prosess om jeg bare våger å være modig nok.

Min vei, min historie, har vekket kraften i meg. Det gjør at min visjon og hensikt blir klarere. Jeg elsker å berøre og røre ved hjerter. For meg er det den fineste jobben noen kan ha. For selv om mange av de jeg møter ikke føler seg elsket eller har funnet sin kjærlighet, så kan jeg se at kjærligheten er der. Både i hjertet og rundt dem. Men på grunn av mange ulike situasjoner og valg, har mange mistet troen på sin egen kraft, sin egen kjærlighet. Jeg fant min kjærlighet, min kraft og jeg vet at du også kan finne din.

Når jord og himmel smelter sammen – åpenbarer mirakler seg!

Vi skaper alle en historie. Jeg har fortalt deg litt av min historie i dag. Og jeg har fortalt deg den for å vise deg at bak vanskelige livssituasjoner blir kraften og gavene dine aktivert. Så aksepter det som skjer, takk for utfordringen og gå videre. For du vil se, at bak alt det som skjer, ligger det en skjult skatt gjemt til deg! Grip den, den er for evig og alltid din!

Bare at du er her på jorden nå i denne tiden hvor vi holder på å skifte dimensjon, fra tredje dimensjon til femte dimensjon, forteller meg hvor modig du er! Mange opplever tiden som vanskelig, fordi gamle trosystem og måter å tenke på, endrer seg så raskt nå. Ikke alle skjønner hva som skjer, men universet har skrudd opp svingningene på jordenergien. Dette kan du lese mer om her. Vær ekstra snill mot deg selv og andre nå. Vær sann, ekte og ærlig. Alt dette hever energien din og letter veien du skal gå.

Jeg prøver å vise deg med det jeg formidler både her i bloggen, på sosiale media og i møte med deg at du er aldri alene og at du kan utrette så mye mer enn du noen gang kan forestille deg. Du er så dypt elsket av så mange!

Så la oss blomstre sammen!
Og skape en stor blomstereng som brer seg over hele jorden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen