Bre ut dine vinger

Bre ut dine vinger og fly mot himmelen

Du vil aldri mer godta å krype, når du først har fått litt luft under vingene og kjenner trangen til å sveve.

Så kjære deg, grip mulighetene og elsk den du er!
For du er unik, vakker og så mye mer enn det du kan fatte!

Du feiler og faller, hva så – du utforsker bare forskjellige sider ved din væren for at din sjel skal vokse!

Så du kan trygt våkne opp med et smil og jage etter livet….

Leve det, nyte det, smake det, lukte det og føle det!
Det er å LEVE!

 

barn - drømmer

Jeg hadde en drøm for en tid tilbake, som jeg har lyst å dele med deg i dag. Drømmer kan både varsle og gi deg ny innsikt. Du kan lese mer om dette her.
Universet vil alltid gi deg beskjed når du har klart oppgavene på ett nivå og er klar til neste nivå. Og det er det denne drømmen handler om. Ingenting er tilfeldig, det finnes en vakker intelligens som har en oversikt over alt som skjer til en hver tid. Jeg var inne i et fyrtårn og begynte å gå opp trappene i tårnet. På vei oppover oppdager jeg et vindu som står åpent. Plutselig hopper jeg opp i vinduskarmen som en fugl, står der litt og er usikker på om jeg skal tore å flyge ut gjennom vinduet. Men plutselig bøyer jeg de små fugleføttene mine, tar sats og flyger ut gjennom vinduet. Når jeg ser tilbake ser jeg at en ny epoke startet i mitt liv på denne tiden. Jeg sluttet som lærer og satset på min drøm. Mine drømmer er ikke lenger bare noen drømmer, jeg realiserer dem, gjør dem til virkelighet. Jeg løsriver meg fra bindingene på det jordiske plan og setter meg selv fri – steg for steg.

Jeg vil være fri!
Jeg vil stå på egne ben.
Jeg vil være fri til å føle det jeg føler.
Fri til å tro på meg selv og mine valg.
Fri til å utfolde hele min væren, min kraft og mine muligheter!

Jeg har gått veien, erfart hvordan det er å stå fast, både på det indre og ytre plan. Har lært meg hvilke verktøy som virker for å sette meg selv fri. Og har løst opp i mye siste 15 årene. Jeg deler gjerne min kunnskap og erfaring med deg om du treng hjelp. Du finner min kontaktinformasjon her.

Føl deg fri til å dele videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen