Drømmene, en kilde til visdom.

Vet du at drømmene våre er en kilde til visdom?

Om du tar deg tid til å tolke drømmer, kan du finne svaret på spørsmål som du har tenkt mye på. Du kan også få advarsler eller oppnå personlig utvikling ved å være litt våken for drømmenes budskap.

Drømmer kan bety så mye, men ofte så symboliserer de ting som kommer til å skje i fremtiden. Og det kan det gå flere måneder før det du har drømt om inntreffer.

Selv bruker jeg drømmene mine bevisst. Jeg skriver ofte ned drømmene mine når jeg våkner. Jeg hadde en drøm for en tid tilbake som hadde med et område av livet mitt å gjøre. Noen måneder senere skjedde akkurat det jeg drømte om. Drømmen inneholdt så mange klare symbol at jeg burde ha forutsett det. Det vil si, jeg så det komme, men skjønte ikke dybden av det før jeg stod i det. Ja, drømmer er virkelig en kilde til visdom!

Drømmer

Min erfaring er at uansett hva du drømmer og hvordan du føler deg i drømme, du hadde ikke drømt det hvis det var unyttig og meningsløst. Ifølge både Jung og Freud er det mange universelle symboler som ligger i det kollektivt ubevisste. Disse symbolene kommer ofte frem i drømmer og symboliserer det samme for alle mennesker over hele jorden. Det gjør at du lett kan finne frem til betydningen av en drøm ved å lese om symbolikken i en bok om drømmetyding. Jeg bruker også disse bøkene ofte til å tolke tegn i hverdagen.

Selv har jeg flere bøker om drømmetydning etter at jeg for noen år tilbake ble klar over denne kilden til visdom. Det finnes mange bøker om temaet på markedet i dag. Personlig liker jeg best symbolboken til Benedicte Triis.
Det er mange kjente personer som opp gjennom tiden som skal ha brukt drømmetydning. Disse er blant annet: Platon, Göthe, Shakespeare, Cæsar, Napoleon, Frans av Assisi, Marie Antoinette og Niels Bohr.

Hvordan huske drømmene?

Det kan hende at du har problemer med å huske drømmene dine. Men det finnes måter å huske dem på. En måte er å be guidene dine om hjelp til å få huske drømmene før du legger deg til å sove.

Skriv drømmedagbok: Ha blokk og blyant på nattbordet. Skriv ned drømmen så snart du våkner. Slik kan du gjenkjenne typiske mønstre som kan være interessante og gi deg innsikt.

Legg en liten slipt amatyststen under hodeputen, den vil også hjelpe deg til å huske drømmene lettere.

Du kan også spørre drømmene om hjelp til å finne løsninger på et problem. Hvis du tenker på et problem når du legger deg får du ofte svaret via symbolikk.

Noen drømmer i sort-hvitt, mens andre drømmer i farger. Drømmer du i farger bør du ta med fargene i tolkningen av drømmene dine, hvis de er en vesentlig del av drømmen. Det samme er følelsen du følte når du drømte. Den vil også gi deg viktig budskap.

Jobber du med affirmasjoner eller bekreftelser når du er våken, kan du få drahjelp til å forsterke disse bekreftelsene i drømmetilstanden. Bruk sansene dine sammen med bekreftelsene rett før du skal til å sove. Det gir deg en perfekt mulighet til å programmere din fremtid raskere. Du koder på denne måten inn de nye positive bekreftelsene. Og du forsterker bekreftelsene fordi i dette tidsrommet sover egoet og det logiske sinn hviler. Smart, ikke sant?

La drømmene bli en kilde til din indre visdom. Utforske drømmene dine og la dem vise deg veien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen