Å skape et godt liv

Den viktigste relasjonen vi som menneske står i, er relasjonen til oss selv.

Det å være trygg på seg selv, kjenne seg selv godt, behandle seg selv med kjærlighet og oppleve at du er skaperen i ditt liv, er fundamentalt viktig for å skape et godt liv.
Være åpen, ærlig og respektere egne og andres måter å være på uten å dømme. Ta kloke valg som bygger opp selvtilliten din. Viktige nøkler for å skape et godt liv, mener jeg. Det er i alle fall min erfaring.

Det er så deilig å være meg!

Jeg bare måtte skrive det! For det er sånn jeg opplever livet nå!! Jeg har det så utrolig godt at jeg noen dager må knipe meg i armen for virkelig å kjenne etter at jeg lever. Ja, lever!! For det er vel det som har vært greien tidligere, at jeg ikke har vært flink nok  til å kjenne etter og nyte livet godt nok. Sannheten er at jeg har vært en arbeidsmaur hele livet. Og selv om jeg har hatt tid til å ta vare på meg selv, har jeg ikke vært flink nok til det. Det har ofte blitt med skippertak. Andre har alltid kommet i første rekke. Men nå er det min tur til å komme i første rekke. Barna er blitt voksne, jobben er gjort og jeg får nå mer tid til meg selv og mine prosjekter! Det er så deilig!

Jeg sprudler over av energi og er lykkelig og glad for det livet jeg har skapt og livet jeg lever nå. Jeg har det rett og slett fantastisk på alle områder. Jeg har drømmer jeg ikke har nådd enda, men jeg gleder meg hvert skritt på veien og nyter reisen.

Jeg fikk høre i vår at det kan provosere noen. Ikke alle klarer å skape de forandringene de ønsker eller leve det livet de ønsker seg. Heller ikke glede seg på andres vegne.  Det kan se ut til at janteloven fungerer enda, hos noen. Du skal ikke komme her og tro du er noe! Jo, det gjør jeg!  Vist er jeg noe, jeg er MEG!!! Fra topp til tå! Og det er NOK! Jeg trenger ikke å være noe mer. Og jeg trenger heller ikke være noe mindre enn det jeg er, fordi det passer andre bedre. Sånn fungerer det ikke lenger i min verden. Jeg har de siste ti årene gitt slipp på mennesker som bare ønsker å skape drama og personer som er negative i sin grunninnstilling. De trenger jeg ikke lenger. Skal jeg klare å være den beste utgaven av meg selv, kan jeg ikke ha personer som prøver å dra meg ned i mitt nettverket. Dette er jeg blitt veldig bevist på. Men jeg tror også at det har vært en av årsakene til at jeg i dag faktisk har det så godt. De jeg har i nettverket mitt i dag er glade, rause, ærlige, positive, åpne og sprudlende mennesker som er lykkelige med sine liv. Og jeg heier på hver og en av dem!

Kvinne i harmoni

Vi vibrerer alle på forskjellige frekvenser og frekvensene våres endrer seg etter hvordan vi har det med oss selv, hva vi erfarer og livet vi lever.

Jeg har lært å sette pris på dagen, øyeblikket og leve i takknemlighet. Hver eneste dag jeg står opp, så sier jeg TAKK! Mange tar livet som en selvfølge. Men det er ikke en selvfølge å kunne stå opp, bevege seg fra a-b, være frisk, klare praktiske oppgaver, glede deg til å starte dagen, gå på jobb og glede deg over alt som skjer rundt deg i løpet av dagen. Det er ikke det at jeg ikke kan ha dårlige øyeblikk, men øyeblikkene varer aldri en hel dag.  Jeg har trent meg på å ta følelsene på alvor, kjenne etter hvilke tema som dukker opp for så å gå inn å jobbe det ut av systemet mitt. Jeg svitsjer rett og slett over til en annen frekvens. En høyere og mye bedre frekvens. For du høster som du sår. Og er du tung, negativ og trett store deler av dagene, ukene, månedene- ja, da er det du tiltrekker deg mer av. Det er viktig å transformere de tunge følelsene når de dukker opp og ikke legge lokk på de. Legger du lokk på de så de der til neste gang du blir trigget.

Jeg holder for tiden på med to selvutviklingskurs som jeg kan anbefale på det varmeste. Det ene heter » Et kurs i mirakler» som er et årsstudium med både en teoridel og praktiske leksjoner hver dag. Veldig spennende! Det andre er et engelsk kurs som tar for seg å oppdage og gjenopprette ditt kreative selv. Inspirerende kurs som gir meg mye glede i hverdagen.

Jeg har lært å ta kontakt med stillheten inne i meg selv for å få svar. Jeg har lært å lukke øynene for å se tydeligere det jeg ønsker å se. Dette er noen av de nøklene jeg har funnet som har skapt harmoni, ro, glede og lykke i livet mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen