Å lære å kjenne hva som er sant og usant.

Bli kjent med hvordan kroppen kommuniserer med deg.

I dag vil jeg dele en øvelse med deg som du kan bruke på deg selv for å lære å skille mellom det som er sant og usant. Og hvordan kroppen din kan hjelpe deg til å gi deg svaret. Øvelsen går ut på å lære å kjenne etter hvordan kroppen din føler seg når du eller andre snakker sant/usant.

Dette er bare en av flere øvelser, men får du til denne øvelsen, kan du lettere lære å ta riktige valg.

woman mirror

Stå foran et speil og studer deg selv nøye.

Bruk gjerne et helfigurspeil om du har det. Mens du studerer deg selv og er tilstede i øyeblikket, så sier du inni deg noe som ikke er sant. Du skal rett og slett lyve til deg selv med vilje. Legg så merke til hvordan dette føles i kroppen din når du sier dette, som du vet ikke er sant. Hvilke følelser kommer frem? Kjenner du smerte, tristhet, tretthet, puster du tungt/lett, urolig, hva skjer i kroppen din? Observer og lytt. Test ut flere usannheter for å bli kjent med hvordan kroppen din reagerer.

Så sier du noe som er sant, noe du virkelig tror på. Kjenn så etter hvordan det føles i kroppen nå. Hva skjer i kroppen din når du snakker sant? Hvilke følelser kjenner du nå? Kjenner du at energien i kroppen flyter lettere, pusten er normal, glede, balanse, hva skjer i kroppen? Observer og lytt. Fortsett å si sannheter til ditt eget speilbilde til du klarer å lære hvordan kroppen reagerer på det.

På same måte kan du bruke kroppen ved å stille ja og nei spørsmål. Kroppen spiller alltid på lag med deg og forteller deg det du trenger å vite, bare du lytter til den. Kjenn etter, hvilke følelser dukker opp når du stiller deg et spørsmål du trenger svar på. Test ut, observer hva som skjer og bli god på å kommunisere med kroppen og følelsene dine.

Og fortvil ikke om du ikke merker noe i starten når du står foran speilet og øver. Det er naturlig om du ikke er vant til å lytte til kroppen. Til oftere du trener på dette, til bedre blir kommunikasjonen din med kroppen. Fortsett til du får det til.

Er du en sensitiv person, blir du lettere påvirket av det du sier, fordi kroppen og sinnet ditt tror på det. Derfor er det så viktig å lære seg å forstå hvordan kroppen kommunisere med deg. Kroppen din har lagret all din visdom og nettopp derfor har du alle svar som du trenger inne i deg.

Til slutt vil jeg bare dele denne fantastiske videoen av denne lille jenta som snakker til sitt eget speilbilde med positive affirmasjoner.

2 hendelser på “Å lære å kjenne hva som er sant og usant.”

  1. Hei,

    Jeg har overkjørt kropp og sjel i så lang tid, at det som for ett år siden var rett for meg bare var å lytte inn så visste jeg intuitivt hva som bar rett. Etter mange måneder med total utmattelse og store smerter er jeg tilslutt redd for å bruke kroppen og gjøre noe, for smerter etter en tur ut er så store. Hvordan kan man igjen bli venn med kropp og sjel-og finne sitt igjen -når speilet ikke frister for sorgen for det en har tapt av det er for stor?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen