Fullmåne inviterer til fullendelse og blomstring.

Å se seg selv og andre i ett nytt lys.

Fullmånekraften gir deg mulighet til å se deg selv utenfra med andres øyne og til å se deg selv og andre i ett nytt lys.

Hvor sterkt du merker effekten av fullmånen, har med hvor sensitiv du er på energier. Noen merker ikke noe særlig, mens andre blir ekstra følsomme og sensitive. Noen opplever at de trenger mindre søvn, er spesielt våken og kreativ, mens andre blir overfølsom og opplever at kroppen hovner opp og fylles med væske.

Om du ikke får sove eller kjenner på en følelsesmessig uro i dagene før og etter fullmåne, er dette naturlig. Fullmånen inviterer deg her til å se på de følelsene du ikke har bearbeidet og blitt ferdige med. Dette er en gylden mulighet til å forløse det som sitter fast i deg. Du får her muligheten til å se på den blokkerte energien med nye øyne og det kan også være at du vil kunne se på følelsene dine og det som har skjedd med andres øyne. Det er naturlig å se klarere og ta kloke valg i tiden før og etter fullmåne, slik at man kan legge det som har vært vanskelig bak seg.

Fullmåne

Noen kan oppleve å få dype innsikter, a-ha –opplevelser eller plutselig få en psykologisk oppklaring i tema som tidligere har virket uklar rundt fullmånetiden. Det gjør at tiden før og etter fullmåne er en fin tid til å ta nye valg.

Unngå overdrivelser eller dramatisering i dagene før fullmånen. Vær bevisst på disse kreftene som settes i gang i kroppen om du er spesielt sensitiv. Finn nye veier til å transformere denne energien. En vei jeg har funnet frem til når jeg merker denne energien begynner å boble i kroppen min, er å være fysisk aktiv. Enten går jeg en lang tur i raskt tempo i skogen i flere timer eller så svømmer jeg til jeg kjenner energien har forlatt kroppen. Det kan være fristende å ta den ut på andre, men det er aldri smart. Observer og erkjenne de følelsene som ER og la de passere ut av systemet ditt uten motstand.

Om du føler deg såret, så er det ofte dine egne sårbare sider du bør rette blikket mot og ikke de som sårer. Finn ut hva det er som er årsaken til din sårbarhet og sett ord på følelsene dine.

Fullmånen hjelper deg ofte til å se på dine egne mørke sider via andre, slik at du kan få muligheten til å se klarere, transformere og rense ut fortidens bagasje. På denne måten løser du opp blokkeringer og åpner for å få en større tilgang til ditt eget lys. Det gjør at du lettere kan leve ut den beste utgaven av deg selv.

Tilgivelse og takknemlighet er en måte å gi slipp på fortiden på. Å se hva du har lært av det som har vært med kjærlighet, i stedet for å bli bitter og bære nag. Vi har hele tiden et valg og hva vi velger, vil føre oss ut på en bestemt reise. Så gi slipp, vær i kjærlighet og velg den veien som er fylt med glede, inspirasjon, kreativitet og lidenskap. Ved å gi slipp på det gamle er det enklere å nyte kjærligheten.

I tiden etter fullmåne er det lettere å kvitte seg med avfallsstoffer i kroppen. Det er også en periode hvor du vil få ekstra drahjelp om du vurderer å starte en slankekur eller endre vaner og rutiner. Har du planer om å rydde i skap og skuffer, så er dette tiden til å gjøre det nå.

Bruk fullmånekraften til å åpne opp for en en sterkere livsenergi og til å blomstre enda mer.

Du trenger ikke å stå alene i denne prosessen.
Ønsker du hjelp i prosessen, så ta kontakt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen