Stol på universet og livskraften din

Hva vil det egentlig si å lytte til seg selv? Og når lytter vi til oss selv?

Har du noen gang observert deg selv? Hva du sier og tenker om deg selv?

Det er veldig in i tiden å lage seg «må-gjøre-liste». Til mer vi har på listen vår, til viktigere kan vi virke. Men det er bare en sannhet om du er i den «gamle» energien, ikke har tillit til universet eller stoler på livskraften din.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men liker du å ha mange baller i luften og lager deg  mentale «må-gjøre-liste» hver dag? Både privat og på jobben? Og når kvelden kommer går luften ut av deg, men du kan i det minste krysse av alt du hadde på listen din? Og før du vet ordet av det, er du i gang med å planlegge neste «må-gjøre-liste» til neste dag?

Må gjøre liste

Mange ganger har vi ting på listen som vi lett kunne ha utsatt, men nei – vi er altfor ofte tro mot vår «må-gjøre-liste». Jeg har vært der selv. Men jeg har lært. Lært å stole på min egen livskraft og at jeg til en hver tid blir guidet til å handle på det jeg skal når jeg skal handle og være når jeg skal være. Derfor trenger jeg ikke de «må-gjøre-listene» lenger. Det ligger en ganske stor frihet i å gi slipp på disse listene. Disse «må- gjøre-listene» lytter ikke til din biologiske rytme og  blokkerer ganske mye din livsenergi og skaperkraft. Ta derfor et oppgjør med deg selv og begynn å stol på universet og din egen livskraft!

Er du på jobb eller hjemme og kjenner at kroppen er trøtt og du er ukonsentrert – ta en kort pause. Finn deg et sted hvor du får være i fred i 10-15 minutter, trekk pusten langsomt ut og inn, og tillat deg å hvile litt – bare være, uten å måtte gjøre noe.

For når energien og kreativiteten ikke er tilstede, er det bare å gi slipp på oppgavene og vente til at du får tilgang til denne energien igjen. Ofte er den tilbake igjen innen kort tid.

Å legge press på seg selv ved å utføre oppgavene når vi ikke er motivert eller har energi til å utføre dem, gir bare et dårligere resultat.

Og har du observert hva du sier til deg selv, både verbalt og i den indre dialogen når du strever fordi energien ikke er tilstede? Altfor ofte, dessverre, reagerer vi med negativt selvsnakk som fordømmer den vi er. Dette selvsnakket tapper deg for kraft og kreativitet. Så lytt til kroppen,  vær snill mot deg selv og stol på at du vil få utført oppgavene, både til riktig tid og på riktig måte når tiden er der. Du vil alltid, i hvert øyeblikk bli guidet til det som er riktig for deg her og nå, om du bare tørr å følge din indre veiledning. Så tren deg på å flyte med energien, i stedet for å jobbe mot energien. Slipp kontrollen.

«When we are in the mood things get done more efficiently and often with better results.»

Fri flyt

Vår biologiske rytme er bestemt av universets rytme – i likhet med naturen for øvrig.

Månefaser, flo og fjære og så videre er uttrykk for denne «universelle pulsen». Derfor gjelder det så langt det er mulig å jobbe i takt med den biologiske rytmen. Ta deg pauser, trekk frisk luft, stopp litt opp og kjenn etter.

«Choose to be kind to you, rid yourself of those mental to-do-lists, ‘do’ when you really feel like it, trust and know that it will be done.»

Så mitt budskap til deg er; velg å være snill mot deg selv, bli kvitt de «må-gjøre-listene» som låser deg og din energi. Ved å stole på universet og livskraften din, vil du alltid vite hva du skal gjøre til en hver tid, i hvert øyeblikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen