Hvordan unngå å miste energi

Hvordan kan vi gjenopprette og holde på energien vår uten å miste energi?

Den sterkeste måten å stå i egen kraft uten å miste energi er å styrke kjærligheten til seg selv innenfra. Det vil si, ikke forvente at andre skal gi deg det du ikke er villig til å gi deg selv. Det finnes mange forskjellige måter å styrke kjærligheten til seg selv på innenfra. Den mest kraftfulle vil jeg vise deg her i dag.  Husk bare, du kan ikke søke denne kjærligheten utenfor deg selv. Du vil ikke finne den der. Du finner den når du søker innover i deg selv. Og du finner den med å arbeide med deg selv. Helbred dine følelser fra barndommen og/eller de gangene du har er blitt fratatt kjærligheten, følt deg oversett eller overkjørt av andre. På denne måten helbreder og tilgir du alle de menneskene som har fått deg til å miste tilliten til kjærligheten, til alt det gode i deg selv, universet og denne verden.

Kjærlighet til seg selv

For noen år tilbake ble jeg vist hvordan jeg kunne jobbe med og helbrede vonde følelser knyttet til opplevelser jeg hadde erfart. Det er derfor en glede å kunne gi deg dette verktøyet og hjelpe deg på din reise. Jeg vet at dette verktøyet virker. Jobb med følelsene til du klarer å erstatte de med nye, gode, følelser. Du fortjener å oppleve det beste og finne kjærligheten i deg selv. Her er metoden som ble vist meg:

Jobb med følelsene dine som er relatert til vanskelige situasjoner som du har opplevd. Det er viktig at du tar opp de situasjonene i minnet ditt som har vært vanskelige og sender lys og kjærlighet til alle involverte, også deg selv. Se for deg situasjonene på en teaterscene inni i en sky. Når du ser dramaet som utspiller seg på scenen inne i skyen sender du lys og kjærlighet til settingen og skyen løser seg opp og forsvinner som tåke for solen. Si deretter følgende setning: «Jeg tilgir alt som har skjedd og sender lys og kjærlighet og ser på det som en nyttig erfaring i mitt fremtidige liv». Lær deg denne setningen å bruk den bevist med en gang tankene dine pensler inn på disse episodene.

Men hvordan kan vi elske noen som ikke er hyggelige mot oss, eller som ikke er god mot andre? Når du gjentatte ganger har opplevd negative erfaringer med denne personen og skjønt at denne personen ikke er villig til å arbeide med seg selv, er det viktig at du setter opp en grense mellom dere. Du kan velge å legge gullegget på deg selv (se blogginnlegget «hjelp til selvhjelp») eller sette opp et «energetisk skjold» slik at du ikke lenger tillater at vedkommende påvirker deg negativt. Dette betyr ikke at du frastøter deg denne personen, slik at du på noen måter fordømmer individet. Det betyr bare at du setter grenser og ikke lenger tillater at denne personen får tappe deg for energi.

Like viktig som det er å jobbe med vanskelige følelser, er det viktig å styrke de positive og gode følelsene. Det er nødvendig å gi deg selv «rom» og deretter litt «fritid». Vær alene med deg selv, selv om det bare skulle være på badet. Pust så dypt og prøv å erindre hvor du befant deg en gang du hadde opplevelsen av å ha det vidunderlig i livet ditt. Hent frem dine beste øyeblikk. Tenk på hva som helst som kan gjenskape en tilstand av fred og kjærlighet i deg selv. Og vær i denne følelsen så ofte du kan. Og la denne energien av fred og kjærlighet få vokse i din bevissthet.

Lykke til med helbredelsen av denne kjærlighetsskapende prosessen i deg selv.

Ikke glem at du er fantastisk, unik og høyt elsket!

3 hendelser på “Hvordan unngå å miste energi”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen