Underbevisstheten

Mitt bevisste og ubevisste sinn.

Jeg har tidligere skrevet om min mentor i bloggen, og det er mer enn en gang han har fortalt og forklart for meg hvordan underbevisstheten fungerer. Han har flere ganger bedt meg å begynne å gi underbevisstheten min ordre. Til å begynne med syntes jeg det lød helt forferdelig å gjøre dette mot noen, selv min underbevissthet. Men det var før jeg skjønte hvordan underbevisstheten fungerer. Den utfører nemlig alle ordrene du ber den om, om ordren er klar, ettertrykkelig og gitt med følelse. Derfor begynte jeg å teste ut påstanden. Du får det ikke til, sier du?  Det sa jeg også.  Jeg feilet mange ganger, minst en million ganger før jeg begynte å skjønne hvordan den fungerte.

Vi kan sammenligne det bevisste sinn med en datamaskin som er koblet av Internett. Her finner du alt du selv har erfart – alle følelser, mestringsopplevelser og lignende fra din egen historie. Dette er all din egen subjektive erfaring. Det ubevisste sinn er mer som selve Internett, hvor du har tilgang til all verdens informasjon.
Alt som er lagt inn i din datamaskin, har du tilgjengelig 24 timer i døgnet, også når Internett er frakoblet. For å få tilgang til Internett må du være koblet til et nettverk, akkurat som du får tilgang til intuisjonen når du kobler deg til det ubevisste sinn.
Når du kobler deg på det ubevisste sinn eller underbevisstheten din får du tilgang hele det menneskelige potensialet.  Det er underbevisstheten som skaper magi i livet ditt.

Det ubevisste sinn

Din underbevissthet kjenner din fortid, nåtid og fremtid.

Kommuniserer du med din underbevissthet? Og hvor ofte tar du deg tid til å ha en dialog med den? Det kan vise seg å være smart å lytte til den. For det som det underbevisste sinn sier er alltid riktig. Ditt underbevisste sinn vil alltid lede deg og hjelpe deg til å skape det du sier, tenker og føler. Så hvordan får en kontakt med det ubevisste sinn eller underbevisstheten. Tid til stillhet, lytte og bare være er viktige nøkler her. Meditasjon og dialog med underbevisstheten. Når du er i grenseland mellom våken og søvnig tilstand er du i kontakt med underbevisstheten din. Men pass på at du holder deg «våken» nok til å jobbe med underbevisstheten, det er nemlig lett å sovne her. Du er også i kontakt med underbevisstheten din når du bare kobler ut alt, og f.eks. bare stirrer på et punkt i lengre tid uten at du sanser omgivelsene rundt deg. Nå kan du utføre ordrene og underbevisstheten din vil begynne å lete etter løsninger på det du gir ordre om. Lytt og husk å handle på informasjonen som kommer.

Jeg har en stille meditasjon på ca. en time hver dag hvor jeg er i dialog med min underbevissthet. Jeg startet med dette for å bli enda bedre kjent med den delen av meg, for jeg tror at her ligger en av nøklene til å skape magi i livet. En time kan virke lenge for noen, men jeg ser på det som en investering i mitt eget liv, til å bli bedre kjent med mitt indre landskap, få en bedre kontakt med universet og bli en større skaper i mitt liv. Jeg elsker selvutvikling og synes at det å finne ut av hvordan alt henger sammen er utrolig spennende.

Å teste ut egen skaperkraft.

Men jeg er også skrudd sammen sånn at når jeg lærer nye ting så tester jeg ut påstandene. Og jeg har virkelig fått testet ut dette og lekt meg flere ganger for å få nok bevis. Jeg kan gi noen eksempler på hvordan dette virker.

For en tid tilbake så hadde jeg veldig lyst å kjøpe noe til meg og min sønn, som vi ville ha stor glede av. Men det var for dyrt, så jeg slo det fra meg. Samme dag satte jeg meg ned for å meditere og jeg bestemte meg for å ta kontakt med min underbevissthet for å løse dette problemet. Jeg ga ordre om å få tilgang til en større pengeenergi sånn at vi kunne få kjøpt dette. Tro meg eller ikke, men allerede samme dag fikk jeg en pengegave på akkurat det beløpet!! Det var da jeg tenkte – wooow!! Det fungerer jo!! Det var bare en helt rå følelse!! Snakk om å skape!!

For litt siden begynte en tann som jeg hadde en midlertidig fylling i å verke. Jeg skulle gå med denne midlertidige fyllingen i 12 uker for å se om jeg måtte rotfylle eller om tannlegen hadde klart å redde den. Tannen begynte å verke og alle som har hatt tannverk vet hvor vondt det kan være. Jeg våknet om natten og spiste paracet dag og natt. Hadde time hos tannlegen uken etter, så jeg prøvde å holde ut. Men på søndag fikk jeg bare nok. Det var da jeg fant ut at jeg skulle prøve ut underbevisstheten på dette problemet. Så når jeg kom dit i meditasjonen at jeg fikk kontakt med underbevisstheten begynte jeg å gi ordre, både om å helbrede tannen og fjerne tannverken. Og det jeg opplevde er bare så fantastisk!! Tannverken slapp ganske raskt etter meditasjonen og jeg har ikke vært plaget med den tannen siden, selv om det er flere uker siden. Den er fortsatt ikke ferdig reparert hos tannlegen. Tannlegen ville vente med å fikse tannen til april siden jeg ikke lenger hadde tannverk i den.

En annen ting jeg har oppdaget er at etter at jeg har begynt å lytte mye mer til underbevisstheten har jeg både blitt advart og hjulpet en god del i hverdagen. Kan virkelig anbefale deg å teste ut underbevisstheten – og ikke gi opp selv om du ikke får det til første gangene, det gjorde ikke jeg heller.

Gretha Dimmen

Men nå når jeg har skjønt hva jeg må gjøre for å få kontakt med underbevisstheten, skaper jeg virkelig magi i livet mitt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen