Perledykkeren

Innsikter til den søkende

I dag har jeg lyst å dele en bok som jeg ble anbefalt å lese for noen år tilbake. Tittelen på boken er «Perledykkeren» og er skrevet av Ragnhild Nilsen . Det er en lettlest og veldig fin bok full av innsikter til den søkende. Dette er en av mine virkelige fine bøker i bokhyllen og som jeg på det varmeste kan anbefale deg. Fikk bare lyst å fortelle deg om denne fine boken i dag.

Strand

Denne boken vil gi spesielt innsikt til dere som har opplevd sår og arr i livet. Bruk denne visdommen som du blir gitt gjennom disse opplevelsene i hverdagen din.

Her er et lite utdrag fra boken: «En perle skapes når en irritasjon i muslingen omkapsles av perlemor. Slik symboliserer perlen hvordan sår og arr i livet vårt kan forandres til innsikt og visdom.»

«Med sin vakre fortelling i grenselandet mellom drøm og virkelighet ønsker forfatteren å minne om at vi alle bærer på talenter og muligheter som må bevisstgjøres og dyrkes for å kunne utvikle seg. Du må lære deg å lytt til talentene, drømmene og ambisjonene dine for å finne din mening. Denne lille boken tegner et uforglemmelig bilde av hvordan man kan leve med et brennende hjerte og stadig fornye sin skapendene evne i hverdagen.»

Hvilke perler ligger gjemt i din historie?
Om du finner en perle, ta godt vare på den.
Den som leter etter perler hver dag, finner lykkelige øyeblikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen