Mentor

Sjeler som viser deg vei.

I går var jeg hos min mentor. Jeg er så utrolig takknemlig for å ha han i livet mitt. Jeg trenger noen som av og til kan forklare meg hva som skjer på det spirituelle plan, for det er ikke alltid jeg forstår det jeg opplever. I tillegg så er jeg så utrolig interessert i det spirituelle og veldig søkende  som menneske. Da er det godt å ha en som kan og vet mye mer enn det jeg gjør på dette området. Han har også krefter som er langt utenom det normale. Jeg blir både inspirert og motivert av å høre på han og se hva han faktisk kan utrette på det fysiske plan. Vi har på mange plan hatt mange av de samme leksjonene i livet, men han ligger langt foran meg i den åndelige utviklingen og det gjør at han kan vise meg vei.

Mentor

En mentor er en som du lærer av og som viser deg det du trenger for å utvikle deg til å nå neste nivå. Min mentor lærer meg om det spirituelle nettopp fordi jeg er veldig  interessert både i dette og selvutvikling. Han anbefaler meg ofte bøker, filmer, naturmedisin, øvelser, forskjellige bønner etc. i tillegg til healingen jeg får for at jeg skal kunne se, føle, høre, lytte, lære og erfare mer. Dette for at jeg skal forstå mer om meg selv og universet.

Når vi er ved et veiskille.

I går så han lenge på meg, så sa han: «Du er klar over at du står ved et veiskille nå?»  Ja, det er jeg selvsagt klar over.  Jeg har kjent på det en god stund. Ja, du står i et veiskille om du skal fortsette som før, eller om du er klar for å ta imot mer på både det åndelige og økonomiske plan. Men for at du skal klare det må du være følelsesmessig klar for det, sa han. Universet er klar, men er du klar? Så snakket han en del om universet og om begrensinger og til slutt stoppet jeg han og sa at nå syntes jeg han var begrenset i sin tankegang når han kunne si at universet var begrenset. Nå må du lytte sier han, jeg snakker ikke om det guddommelige universet, det er alltid ubegrenset, nå snakker jeg om det universet du lever i, dine begrensinger. Åååå ja, takk den trengte jeg, kjente jeg. For det har seg ofte sånn at når han snakker så setter han i gang en god del tanker og følelser i meg og det gjør at jeg iblant bare kan høre deler av det han sier, mens jeg selv tenker og kjenner etter om dette passer inn i mitt univers, om jeg skal ta det inn eller la det passere. Det kommer som regel an på om jeg er moden nok til å ta det imot. Det er ikke alltid jeg er det, der og da, men jeg tar det alltid med meg og tenker på det videre. Lar det modnes litt før jeg tar det inn eller forkaster det.

Det finnes mange forskjellige veiledere, mentorer og coacher som kan løfte og hjelpe oss til å ta neste steg i utviklingen. Noen bruker familiemedlemmer eller venner, mens andre kjøper seg denne tjenesten . For meg har det vært nødvendig å finne en som kan og vet mye mer enn meg om det spirituelle, som kan guide meg på min reise og se hvilke hindringer som ligger foran meg og hva jeg kan gjøre for å løse opp i dem. Jeg elsker healing og synes det er deilig å kunne motta det av andre, selv om jeg er healer selv. Men jeg tar ikke imot bare healing fra han, jeg prøver ut det jeg lærer og gjør meg erfaringer til neste gang jeg møter han.

Hvor ofte jeg møter min mentor, kan variere. Noen ganger kan jeg treffe han en gang i måneden, andre ganger kan det gå både måneder/ år til neste gang. Det kommer litt an på hva jeg holder på å lære og hvilke prosesser jeg er i.

Selv er jeg spirituell veileder for flere og det er alltid en stor glede og inspirasjon for meg å se de jeg hjelper lykkes. Om du ikke har en mentor i livet ditt nå, men går rundt å tenker at det hadde vært fint å ha, så kjenn litt etter hvilke type veileder du ønsker hjelp fra. Det finnes alltid noen som er den rette nettopp for deg, som får deg til å strekke deg mot ditt høyeste potensiale og som får deg til å blomstre!

Når vi blir inspirert, fyller vi oss selv med livskraft.

Glede

1 hendelser på “Mentor”

  1. Irene Rugsveen

    Dette er meget bra Gretha. Som jeg har sagt tidligere, så skriver du med innlevelse, sånn at det blir lett for oss og forstå hva du mener. Hærlig at du tør og by så mye på deg selv 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen