Tidligere liv

Minner fra tidligere liv.

Har våre mønstre dypere røtter enn hva vi tror?

Ja, det kan se sånn ut. Min forståelse er at minner fra tidligere liv kan ligge i underbevisstheten og skape problem for oss gjentatte ganger i form av blokkeringer. Det kan være spor som ennå ikke er hvisket ut, eller lekser vi ikke er ferdige med, og som vi treng å jobbe mer med. Ubevisste minner som fortsetter å påvirke oss. Det kan være ting som er ugjort, løfter som er blitt gitt, prestasjoner, feil, suksess, emosjonell gjeld, skyldfølelse, takknemlighet, traumatiske og plutselige dødsfall, krig, tortur, visdom og kjærlighet. Disse ubevisste minnene er vår bagasje som vi bærer med oss og som vil kunne vise seg i vårt mønster av tanker, følelser og handlinger i nåværende liv. Positive mønster vil kunne fremme suksess, styrke personlige egenskaper og relasjoner, motivere og inspirere oss og ikke minst påvirke vår helse og kropp. Negative mønster kan utvikle negative tanker, følelser og handlinger, tvangshandlinger, sykdom, personskade og ikke minst blokkere veien for oss.

Du har kanskje opplevd en eller flere ganger i dette livet å møte en person som du føler du har kjent hele livet, men akkurat møtt? Da kan det være minner fra tidligere liv du erfarer. Her kunne jeg ha fortalt om flere møter i mitt liv, men velger å begrense innlegget mitt her.

Dør

Du vil merke at å forstå sammenhengen mellom tidligere liv og nåværende virkelighet fører til dype personlige fordeler, både åndelig og praktisk når du begynner å utforske temaet mer og våge å gå inn i dine tidligere liv. Det kan være flere årsaker til at vi søker informasjon om tidligere liv. Noen fordi de er nysgjerrige på hvem de var i tidligere liv, hvem de levde sammen med og hvor de bodde. Andre søker dette fordi de ønsker personlig vekst. Uansett, så vil informasjon om tidligere liv hjelpe deg med blant annet:

Se på personlige relasjoner i et nytt lys.
Styrke talenter og evner fra fortiden.
Slippe frykt og angst knyttet til traumer fra tidligere liv.
Forstå og justere dette livets formål.

Det finnes flere metoder for å få tilgang til informasjon om tidligere liv. De mest kjente og brukte metodene er regresjon som er en gren av hypnoterapi, men du kan også få frem minner om tidligere liv gjennom meditasjon som du gjør på egenhånd. Jeg kommer ikke til å gå inn på regresjon som terapiform her, men kan på det sterkeste anbefale deg å prøve det. Det er trygt og veldig effektivt. Men jeg vil vise deg en meditasjon som jeg bruker selv og som jeg selv har lært, men gjort litt om på.

Denne meditasjon vil hjelpe deg til å gå tilbake til tidligere liv og hente informasjon som er viktig for deg i dette livet. Men før du begynner, så husk, at hva informasjon du får og på hvilken måte du får den, kan variere fra gang til gang og fra person til person. Noen får inn bilder av sted, situasjon, årstall m.m., andre kan høre lyder som latter, folkemengde, enkelte ord, skudd o.l mens andre igjen kan få inn følelser fra det livet. Det finnes mange måter å få inn informasjon på og en måte er ikke mer riktig enn en annen. Så stol på at det som kommer til deg er det du trenger av informasjon i ditt nåværende liv.

En indre reise til dine tidligere liv.

Se for deg at du står på en strand barføtt og kjenner varmen fra sanden. Det er sol og utsikten utover sjøen er nydelig. Du kjenner solens varme solstråler i ansiktet og vinden som leker lett med sandkornene rundt føttene dine. Du kjenner duften av vår og nyter hvert innpust. På hvert innpust puster du inn hvit lys og på utpust puster du ut all uro og mas i kroppen din. Gjenta innpust og utpust noen ganger. Du kjenner at føttene dine er godt plantet i jorden og ser for deg at det vokser røtter fra fotsålene dine og dypt ned i jorden. Du snur deg, begynner å gå bort fra stranden og over på en sti som fører deg innover i skogen. Du kjenner at stien er varm, og du fortsetter å gå innover i skogen. Du lytter til lydene i skogen og puster inn den deilige duften av skog. Etter en stund kommer du til enden av skogen og du legger merke til et stort jorde som kommer til syne. Ute på jordet ser du flere skilt som er festet på hver sin stolpe. Det er mange skiltstolper på jordet som hver representerer et av dine mange liv. På hvert skilt vil det være et ord, tall, navn, frase, farge eller bilde. Lytt til hjertet ditt og la det lede deg bort til en av stolpene på jordet. Stol på at det er dette livet du skal se på. Se på skiltet, kjenn litt på det du ser på skiltet og hold så rundt stolpen. Når du holder rundt stolpen vil du få inn informasjon som er viktig for deg fra det livet. Når du er ferdig, så slipper du stolpen. Når du har sett på ett liv, vil skiltet på stolpen forandre seg. Når du kommer til dette jordet, så ikke se på mer enn to – tre liv i gangen. Dette fordi kroppen din skal klare å fordøye den informasjonen du får inn. Når du er ferdig med å se på dine tidligere liv, vender du tilbake til stien og skogen, går gjennom skogen igjen og tilbake på stranden og kjenner at du er tilstede i kroppen din igjen. Når du kjenner at du er fullstendig tilbake og tilstede i kroppen din igjen, kan du åpne øynene dine og du er ferdig med denne meditasjonen.

Ved å gjøre disse minnene bevisste, kan vi frigjøre de mønstrene som ikke lenger tjener oss og frigjøre oss selv til å leve mer fullt og helt i dag. Fordelaktig mønster blir forsterket, og negativt mønster blir nøytralisert. Det å se på tidligere liv og jobbe med det enten gjennom regresjon eller meditasjon  er en veldig effektiv healingform som går inn å healer på flere nivå.

Helt til slutt så vil jeg bare anbefale alle dere som både er interessert i temaet og som er skeptisk til om dette stemmer å lese mer om temaer som har med tidligere liv og nær døden opplevelser. Selv kan jeg anbefale boken «Mange liv, Mange mestere» av Brian L. Weiss. Dette er bare en av veldig mange gode bøker om temaet. Her kommer et lite utdrag fra boken hans og hans erfaring som psykiater: «Catherine var plaget av skremmende mareritt og invalidiserende angst, og selv 18 måneders intensiv psykoterapi hos psykiateren Brian L. Weiss var resultatløse. Som siste utvei bestemte Weiss seg for å prøve hypnose. I dyp trance fortalte Catherine om vonde opplevelser fra tidligere liv. Hun gjenopplevde deler av tidligere inkarnasjoner, hun fortalte om møter med kloke åndevesener i mellomlivstadiet, og hun kanaliserte budskap om dr. Weiss’ familie og hans avdøde sønn.»

Det ukjente

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen