Medfødte evner og talenter

Jeg har lenge vært på den spirituelle banen og levd mange liv, både her på jorden, og på andre eksistensnivå.

Vi har alle medfødte evner og talenter med oss inn i livet og som det er meningen at vi både skal bruke og utvikle videre.

Det tok meg mange år før jeg torde å bruke mine evner som redskap til å hjelpe meg selv og andre. Det var først i godt voksen alder jeg forstod at dette var min vei. Jeg fornektet lenge denne gaven.
Allerede som barn var min forståelse for livet stor. Av natur er jeg svært følsom, spirituell og åndelig søkende.

Jeg har medfødte sterke healingevner, er klarsynt og kommuniserer telepatisk. Jeg har en velutviklet intuisjon. Til tider føler jeg at jeg blir proppet full av informasjon og innsikter som kommer til meg. Det er disse evnene jeg bruker i dag, både i mitt eget liv og når andre søker min hjelp. Noen søker meg for å få healing, andre for å få råd og veiledning i en vanskelig tid.

Healing

Jeg er meget bevisst hva andre føler og tenker, men det er likevel ikke sånn at jeg er «på» og «tuner» meg inn på alle menneskene som er rundt meg i min hverdag. Men når jeg har behov for det, kan jeg koble meg på, og det gjør at det i dag er lettere for meg å velge de riktige menneskene som jeg vil ha rundt meg, både som samarbeidspartnere i egen bedrift og privat.

Mange spør meg hvordan det er å ha disse evnene. Tidligere når jeg prøvde å leve som alle andre og passe inn i den berømte A4-livet og følge massen, var det vanskelig å være meg. Jeg levde ikke i sannhet med den jeg var og det førte ofte til mye drama i mitt liv. Men i dag, når jeg nå har tort å stå frem som den jeg er med mine evner, og bruke disse til å hjelpe meg selv og andre, flyter livet mye bedre og jeg lever i harmoni med meg selv og livet.

Spirituelle opplevelser.

Jeg har hatt mange spirituelle opplevelser gjennom livet. Og hver eneste en har fasinert meg, vekket meg, fylt meg med nysgjerrighet, ydmykhet, takknemlighet, inspirasjon og glede. Men jeg har også vært redd, spesielt i starten, når jeg ikke vist hvordan jeg kunne styre kraften.

Det er lett å le av det i dag, men som barn var jeg livredd stjernene på himmelen og jeg gråt hver gang jeg måtte ut når det var mørkt. Ikke fordi det var mørkt, men fordi jeg viste at der var mer enn stjerner på himmelen. Og hvordan vet et barn dette? På ungdomskolen samme år som min far døde opplevde jeg i et friminutt (det var ikke så mange elever som hadde kommet ut til friminutt, men noen var det) at det kom en virvelvind ut av intet. Det blåste ikke den dagen, så dette var egentlig et veldig merkelig fenomen. Flere elever (gutter) prøvde å fange virvelvinden, men det klarte de det aldri. Jeg ble stående å bare se på og lo av guttene som løp og ropte på hverandre, mens de prøvde å fange den. Virvelvinden tok med seg alle høstblad som lå på bakken. Plutselig kom den mot meg og før jeg fikk sukk for meg løftet den meg opp noen cm fra bakken og jeg hørte guttene gjespet over det som skjedde. Og like fort som den traff meg og løftet meg opp, like fort ble den borte. Ikke bare fra meg, men borte fra skolen. Jeg husker at jeg følte meg ør og litt svimmel etterpå, og det gikk ikke lang tid etter dette før ting begynte å skje. Jeg begynte å få telepatiske overføringer og se flere avdøde. I dag forstår jeg at dette ikke var tilfeldig og at jeg gjennom denne opplevelsen ble åpnet opp for å kunne erfare flere spirituelle opplevelser og at mine evner ble forsterket.

En annen gang, fikk jeg beskjed via en venninne å meditere på et bestemt sted før jeg skulle reise på ferie. Jeg hadde aldri vært der før og viste ikke om dette stedet fantes der en gang. Men min venninne sa at jeg ville komme til en bukt med et hvitt murhus i enden og der skulle jeg meditere. På turen ble minsten syk med vannkopper og jeg hadde helt glemt hva min venninne hadde sagt. Det ble mye stress, men tidligere nabo som var på samme hotellet, fortalte at hotellet hadde en norsk lege tilgjengelig for sine gjester. Jeg og barna hadde bestilt båttur og rådførte oss med legen om vi kunne dra, siden minsten var syk. Det kunne vi, så vi dro. Plutselig svingte båten inn i en bukt med et hvitt murhus, og jeg fikk gåsehud over hele meg, og jeg kom plutselig på hva min venninne hadde sagt. Men før vi kunne svømme til land, måtte båtføreren sjekke vannet for hai. Hjelpe meg, tenkte jeg, og var livredd det skulle komme en hai. Men jeg gjorde som jeg hadde fått beskjed om og stolte på at jeg var trygg. Jeg hoppet derfor i vannet og svømte til land for å meditere. Det ble ikke så lang meditasjon ca. 15 minutter, men det var likevel nok til at jeg fikk en kraftig energioverføring. Jeg slet virkelig med å jorde meg resten av dagen, for det føltes som jeg svevde.

Den natten kom det igjennom en kvinne som først vekket meg for så å snakke med meg. Meldingen hun kom med var: » Du kan velge å gå den veien du vil, men den guddommelige er den enkleste». Dette skjedde i den tiden jeg var i ferd med å bryte ned egoet mitt og den identiteten jeg hadde bygd opp gjennom mange år. Jeg fikk ikke noen kartbeskrivelse, men prøvde mer enn noen gang å lytte til intuisjonen. Det kompasset har visst seg å være den beste veibeskrivelsen og veiledningen jeg har fulgt og den har hjulpet meg til et harmonisk og godt liv. Men det var mye læring og prøving i tiden etter beskjeden.

Jeg vil anbefale alle å utvikle en sterk og tydelig intuisjon. Og intuisjon er noe alle har med seg inn i livet og som alle kan utvikle. Men mange mennesker er ute av trening når det gjelder å lytte til sin indre veileder. De har ignorert de forsiktige «intuitive dyttene» fra sitt eget indre så lenge, at de har mistet kontakten med både seg selv og drømmene sine. Intuitiv informasjon kan komme gjennom meditasjon, sterke følelser, en tanke eller som noe du «bare vet». Og så handler det om å handle på denne informasjonen du får. Stol på at din guddommelige veileder ikke svikter deg. Den vil alltid vise vei.

Evnene mine har hjulpet både meg og andre mange ganger. Det er jeg utrolig takknemlig og ydmyk for. Her kommer bare noen få historier hvor evnene har vist vei.

Når jeg valgte å flytte til Oslo i 2007, valgte jeg også å selge huset mitt. Jeg visste ikke hva jeg ville få for huset, om det ville gå i pluss eller minus, men der igjen trer evnene mine inn og hjelper meg. Denne gangen ble jeg vist summen jeg skulle få for huset lenge før det ble solgt. En dag jeg satt i stuen og tenkte på hva jeg ville få for huset, kom summen plutselig opp på veggen med store tall. Klarsynet mitt fungerer sånn at jeg ofte får et bilde opp som jeg ser tydelig, men det er ikke alltid bildet vises så lenge om gangen, ofte bare noen sekunder om gangen. Det er vel unødvendig å fortelle at det var nøyaktig den summen jeg fikk for huset som ble visst meg.

Evnene min har også gitt håp og hjelp til andre i vanskelige situasjoner.

Her kan du lese hva Lene R. Masternes skrev til meg etter at jeg så barnet som kom til henne en ettermiddag vi satt å snakket sammen.
«Gretha og jeg har akkurat blitt kjent med hverandre og sitter å prater om blomstermedisin, da hun plutselig og ut av det blå spør om jeg er gravid. Jeg blir litt forfjamset, da dette er noe som treffer meg midt i hjertet. Jeg skulle inn til nok et prøverørsforsøk 14. dager etter samtalen vår og var veldig spent på hvordan det skulle gå etter seks tidligere mislykkede forsøk. Jeg hadde prøvd i fem år å få barn,  og det var en veldig sår og vanskelig prosess med håp, fortvilelse og tårer. Derfor var det mange følelser i sving da det syvende forsøket stod for tur. Siden jeg akkurat hadde truffet Gretha hadde jeg naturligvis ikke nevnt noe om dette for henne. De foregående forsøkene hadde jeg vært åpen om til familie og venner, og det ble naturligvis mange spørsmål om hvordan forsøkene hadde gått. Noe som til tider var svært belastende, da jeg opplevde sorgen over et mislykket forsøk, gang på gang. Denne gangen valte vi derfor å holde det for oss selv. Så da Gretha plutselig og ut av det blå spurte om jeg var gravid, ble jeg selvsagt veldig overrasket. Jeg sa at jeg ikke var gravid, men at jeg hadde et sterkt ønske om å bli det. «Ja vel» sier hun, «jeg så akkurat en baby som ble lagt i armene dine». Jeg fikk tårer i øynene og fortalte Gretha hva jeg har vært gjennom og om forsøket som stod for tur. Hun sa at denne gangen kom det til å gå bra og at jeg kom til å få barn. Jeg skulle bli mor, det var hun ikke i tvil om. Fra å være bekymret og negativ, ble jeg mer positivt innstilt til at dette kom til å gå bra. Gretha sådde en spire av trygghet om at jeg skulle få barn. Hun fikk rett i det hun så og fortalte. Jeg ble gravid og er i dag mamma til lille Jonas.»

For mange år siden spurte en kollega meg om jeg kunne hjelpe en avdøde som hver kveld besøkte datteren hennes på rommet over til den andre siden. Datteren syntes dette var plagsomt, og var ofte redd når bestefar viste seg for henne. Jeg hadde aldri gjort dette før, men sa at jeg kunne prøve. Typisk meg, ingen sperrer og mye Pippi Power (det har jeg aldri gjort før, men får det helt sikkert til). Ante virkelig ikke hva jeg skulle gjøre, men stolte på at jeg fikk veiledning fra universet. Og det gjorde jeg. Noen få dager før jeg skulle dit, ble jeg vist gjennom en drøm hva jeg skulle gjøre for å hjelpe denne mannen helt over. Jeg gjorde det på den måten som ble vist meg og bestefaren som først ikke ville over gikk til slutt med på det. Og jenta fikk fred.

Du har en egen helt egen plass i verden, som bare du kan fylle! Bruk dine evner og talenter som du har med deg! Verden trenger deg!

1 hendelser på “Medfødte evner og talenter”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen