Go now and live

Gullkorn langs veien.

Når ord rører ved ditt hjerte.

For en tid tilbake så fikk jeg en tekst på facebook som jeg virkelig stoppet opp ved. I denne teksten følte jeg det lå mye visdom om hvordan en kan skape et godt liv, tørre å leve og leve i sannhet med den du er. Det er rart hvordan ord, mennesker, situasjoner m.m. bare dukker opp akkurat der du er på din reise, enten for å bekrefte det du har opplevd og erfart, eller for å vise vei videre. Jeg har et våkent øye og gleder meg over å se det universet sender meg, denne gangen en bekreftelse på det jeg har erfart.

Gretha Dimmen

Jeg har gjort millioner av feil, jeg har tatt risikoer uten å forvente å lykkes, jeg har falt i fritt fall mer enn en gang, jeg tørr å leve i usikkerhet og har vært modig mer enn en gang. Alt dette har vekket meg til live, latt meg se det magiske i hverdagen og gjort at jeg har tatt klokere valg basert på magefølelsen.

Stol på, og følg alltid magefølelsen din! Den viser alltid riktig vei!

Her er teksten som rørte mitt hjerte, som jeg følte beskrev min reise og som jeg fikk lyst å dele med dere lesere. Kan være det er flere enn meg disse ordene rører.

«Go now, and live!
Experience! Dream! Risk! Close Your eyes and jump! Enjoy the freefall!
Choose exhilaration over comfort.
Choose magic over predictability.
Choose potential over safety.
Wake up to the magic of every day life.
Make friends with your intuition.
Trust your gut. Discover the beauty of uncertainty.
Know yourself fully before you make promises to another.
Make millions of mistakes so that you will know how to choose what you really need.
Know when to hold on and when to let go.
Love hard and often and without reservation.
Seek knowledge. Open yourself to possibility.
Keep your heart open, your head high and your spirit free.
Embrace Your darkness along with your light.
Be wrong every day once in a while, and don’t be afraid to admit it.
Awaken to the brilliance in ordinary moments. Tell the truth about yourself no matter what the cost.
Own Your reality without apology. See goodness in the world. Be bold. Be fierce. Be gratful. Be wild, craszy and gloriously free. Be you!»

Jeg er litt usikker på hvem som har skrevet dette, da det er veldig utydelig på bildet. Men det kan se ut som det står Jeanette Leblanc 2008.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen