Egenkjærlighet

Din kjærlighet, skaper din lykke.

Jeg tror at den eneste måten å være lykkelig på, er å gi deg selv tid til egenkjærlighet hver dag. Finne veien inn til deg selv, din kjærlighet. Og verdsette deg selv høyt nok til å ta vare på dine egne behov først. Være mer i følelsene som gir deg glede, inspirasjon, mening, ro og trygghet daglig, samtidig som du jobber med å forsterke indre verdier.

Vær din beste venn, rådgiver, lærer, inspirator og støttespiller. Vær vennlig mot deg selv, snakk pent til deg selv og gi ros til deg selv hver dag. Ønske deg selv det beste, på samme måte som du ønsker det for dem du er glad i. Husk at du er den viktigste personen i ditt liv og at du skal gå sammen med denne personen hele livet.

Bli bevisst dine tanker og følelser om deg selv. Hva forteller du deg selv? Løfter eller holder du deg selv nede? Trenger du å bryte opp i et mønster for å være snillere mot deg selv?

Å finne sin egenkjærlighet.

Vi er ofte ikke flinke nok til å prioritere oss selv. Vi tar ikke godt nok vare på egne behov og derfor skapes det en ubalanse hvor vi utvikler nedstemthet, kjedsomhet, sorg og tristhet. Ofte begynner vi å skylde på familie og venner rundt oss fordi vi ikke er lykkelige. Vi føler at vi ikke blir sett, hørt, verdsatt eller tatt godt nok vare på.

Det rare er at det er akkurat det de prøver å fortelle deg at du nå må gjøre. Det er ikke sikkert de sier det med ord, men de viser det tydelig i sin væremåte overfor deg. De rundt deg, speiler deg, forteller deg hva du trenger å se mer på. Så hva er det de viser deg? De er dine læremestere. Begynn å elske deg selv nok til at speilet viser deg det du vil se. Først da har du funnet det du har lett etter.

Ekte egenkjærlighet er den eneste måten å komme ut av et usunt mønster på. Og gi deg selv den tiden det tar å endre mønsteret. Bær deg selv og ditt hjerte varsomt og med kjærlighet hver dag.

Du vil se at du begynner å skape MAGI i ditt liv når du begynner å gå etter det som gjør DEG lykkelig i din hverdag. Men når er du i dine lykkeligste øyeblikk? Er det når du leser, trener, strikker, snekrer, kjører motorsykkel, synger, hører på musikk…?

shutterstock_136301591

Du er skapt for å være lykkelig.

Du fortjener å være lykkelig, hver eneste dag i ditt liv. Hvis du er lykkelig, så fortsett med det du gjør i dag. Men er du en av dem som er mer ulykkelig enn lykkelig i hverdagen eller har lyst å bli lykkligere? Da er tiden inne til å skape forandringer. Og du kan begynne å skape dem allerede i dag. Men først vil jeg oppfordre deg til å være litt undrende. Hva er det som gjør at du behandler deg selv på denne måten? Føler du deg ikke verdig nok til å være lykkelig? Hva er det som gjør at du ikke er lykkelig? Og hva må til for at du skal være lykkelig?

Du har kraften til å skape et lykkelig liv. Det frøet ligger inne i deg. Det er din fødselsgave. Du må bare begynne å vanne det (sette av tid), gi det nok lys (kjærlighet), gi det nok luft (oppmerksomhet) og passe på at det står i god jord (ta vare på egne behov), så vil du se at det vokser frem en kraft som vil gjøre deg lykkelig.

Jeg har laget en video som jeg vet vil hjelpe deg til å skape positive forandringer i ditt liv. Men resultatene kommer bare om du tar deg tid til å gjøre denne øvelsen daglig. Øvelsen vil hjelpe deg å fylle dagene dine med mer glede, inspirasjon, mening, ro og trygghet. Det vil gjøre at du skaper din egen lykke i hverdagen. Og etterhvert vil du se at du begynner å forandre deg og bevege deg fra en frekvens og over til en høyere frekvens. Det igjen vil gjøre at du begynner å skape nytt rundt deg.

Du kan trykke på linken her for å se videoen. Skap en lykkeligere hverdag.

Din kjærlighet til deg selv er viktigere enn noe annet. I denne kjærligheten ligger alt det du søker og trenger for å være lykkelig på din reise her på jorden. Hvilke behov har du som er viktige for deg og din utvikling? Hva gir deg lykke, glede, mening, ro og trygghet? Gå etter det og sett av tid til deg selv. Fyll denne tiden med det du liker å gjøre.

2 hendelser på “Egenkjærlighet”

    1. Tusen takk, Marianne Lovise!

      Ja, det er bare å hoppe ut i det! Video er skummelt, men jeg gjør det likevel! Takk for varme ord!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen