Intuitiv healing

Guidet healing.

Siden jeg har hatt kontakt med andre eksistenser fra jeg var barn, tok det ikke lang tid etter at jeg åpnet opp for å prøve ut healing på meg selv, venner og naboer, før høyere eksistenser kom igjennom og guidet meg. De viste meg hvor jeg skulle legge hendene, hvor lenge jeg skulle holde dem der og formidlet ofte samtidig hva som var årsaken til at denne blokkeringen hadde oppstått. Jeg lærte mye i denne perioden, blant annet om årsakene til blokkert energi og tankemønster. Jeg ble så utrolig fascinert og inspirert av alt jeg lærte og erfarte.

Jeg begynte å lese om healing og tok noen kurs for å lære enda mer. En dag, på et kurs jeg deltok på, skulle jeg jobbe sammen med en annen kursdeltaker. Plutselig og ut av intet, begynte jeg å gjespe, og jeg gjespet, gjespet og gjespet i ca 20 – 30 minutter før det stoppet. Etter dette oppdaget jeg at hver gang jeg skulle koble meg på (noen tror jeg er på påkoblet hele døgnet, men det er jeg ikke) for å gi healing, så begynte jeg å gjespe. Selv om jeg var uthvilt. Hvorfor det er sånn, vet jeg ikke. Men det merkes som bølger av energi som går gjennom meg. Og det er muligens universets måte å fortelle meg at nå er vi i gang med å sende healing.

Gretha Dimmen

Jeg trente meg på naboer og venner i mange år før jeg begynte å tilby dette til andre.

Vennene og naboene begynte å anbefale meg for sine venner og familier og etter hvert så ble det til at jeg laget min egen nettside.

Et stort steg for meg å ta, for jeg var usikker på om jeg var god nok, klarte å hjelpe andre etc. Selv om de som hadde fått healing av meg bare ga meg positiv tilbakemelding og kom igjen flere ganger, tvilte jeg.  Jeg måtte ha flere bevis. Og jeg ba om bevis fra mine guider. Og bevis har jeg fått. Opp til flere ganger. Jeg har også blitt snakket hardt til i perioder av mine guider. Ofte fordi jeg ikke har hatt tillit nok. Å stole på at de som ønsker healing faktisk får det, har vært en prosess jeg har vært nødt til å ta for min egen utvikling. I dag kan jeg ikke skjønne at jeg ikke stolte nok på dette. Men det er jo ikke alltid like enkelt med tanke på at vi lever på det fysiske plan. For på det fysiske plan er det viktig med sertifisering etter endt utdannelse, mens den opplæringen som du får på det spirituelle plan ikke ender i noe eksamensbevis eller diplom på noen måte. Jeg jobber til daglig som lærer, og nesten “alle” kan ta den utdannelsen og få vitnemålet og utøve lærerrollen. Men det betyr ikke at du blir en god lærer av den grunn. Men for meg er det viktig å være god i det jeg holder på med. Jeg vil kunne vise til resultater. Og sånn er det også for meg som healerutøver. Jeg vil vise til resultater. Men la oss nå gjøre det klart, før noen misforstår meg her. Det er jo ikke sånn at det er jeg som gir healing, jeg er jo bare en kanal for en energioverføring. Jeg åpner kun opp for at denne overføringen kan skje. Men jeg vil jo se at de som mottar healing også opplever at de blir bedre og/eller får hjelp i sin prosess. Hvis ikke så hadde jeg aldri tatt steget å bli healer.

Så hvordan jobber jeg når jeg skriver at jeg jobber som intuitiv healer? Jo, når jeg åpner opp kanalen og energioverføringen blir satt i gang, opplever jeg at det kommer en høyere kraft igjennom og guider meg. Jeg blir guidet i hvor jeg skal holde hendene og hvor lenge. Jeg får også ofte inn informasjon til den som mottar healing. Informasjon som viser seg å være forløsende på flere av de temaene som de jobber med. Du kan lese mer om meg og healing her.

Healing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen