Mitt første møte med healing

I dag har jeg lyst å skrive om noe som ligger hjertet mitt veldig nært og som jeg opplever er noe av det mest fantastiske en kan gi og motta, nemlig healing.

Jeg har lyst til å fortelle om mitt første møte med healing. Men aller først har jeg lyst å skrive noe om healing. Hva healing er og hvorfor det er så fantastisk bra som det er!
Healing betyr å gjøre hel eller helbrede og er en alternativ behandlingsform. Healing har vært praktisert i alle kjente kulturer siden forhistorisk tid. Healing kan hjelpe deg til bl.a avspenning, få mer energi, et mer harmonisk indre og en bedre kontakt med dine følelser.  Å være i balanse er en naturlig tilstand. Du trenger ikke å være syk for å motta healing. Healingen jobber både med årsaken og symptomene til ubalansen i kroppen. Det er det som gjør healingen så fantastisk.

Healing

Det finnes mange former for healing og hvilken healingform og healer som passer den enkelte er individuelt. Selv praktiserer jeg intuitiv healing som er en form for healing knyttet til en indre guiding, selv om jeg er sertifisert i både Reikihealing og Thetahealing. Intuitiv healing vil si at jeg blir guidet under healingen, både i hvor og hvor lenge jeg skal holde hendene over den som mottar healing.

I tillegg til energihealing finnes det mange andre former for healing også blant annet lydhealing, healing gjennom riktig kost, krystallhealing, healing gjennom bevegelse, healing gjennom affirmasjoner og positiv tenkning. Flere av disse healingformene, samt mine og andres opplevelser når jeg har gitt healing til andre, vil jeg skrive mere om senere i bloggen. I dag har jeg valgt å fortelle om mitt første møte med healing.

Vurderte å si opp jobben på grunn av sterk hodepine.

Jeg kjente ikke til healing før jeg var i 30-årene. Da slet jeg mye med hodepine etter en påkjørsel og høyt blodtrykk. Og jeg fylte kroppen med medikamenter for å dempe smerten hver eneste dag. Til slutt var det så ille at jeg vurderte å slutte i jobben min. Å jobbe med barn betyr at du omgir deg daglig med mye støy. Og dette hjalp ikke akkurat på hodepinen. Så en dag på jobb, satte jeg meg bare ned på arbeidsrommet mitt og var mildt sagt fortvilet over min egen situasjon. Jeg klarte ikke mer. Smerten i hodet var utholdelig og det hjalp ikke hvor mye smertestillende jeg spiste. På den tiden tok jeg opptil åtte pinex forte for dag for å klare å være i arbeid og fungere gjennom dagen. Og selv om jeg fylte kroppen min med smertestillende tabletter, så forsvant smerten bare en kort stund. Etter noen få timer var smerten like fullt og helt tilbake.

Det var den dagen en kollega spurte om jeg ikke ville prøve healing mot hodepinen min. Healing? Hva var det? Jeg hadde aldri hørt om det tidligere! Hun fortalte at mannen hennes hadde prøvd healing. Han hadde hatt utlagt tarm og på grunn av en betennelse, så fikk ikke legene operert inn igjen tarmen. Han hadde vært 100 % arbeidsufør på grunn av dette. Hun fortalte at etter at han hadde prøvd healing gikk betennelsen tilbake og han fikk operert inn att tarmen. Han er 100% aktiv i arbeidslivet i dag.

Mitt første møte med healing.

Etter å ha hørt denne historien valgte jeg selv å prøve healing. Jeg bestilte time hos en healer og mottok healing.  Jeg må innrømme at da jeg gikk ut etter endt behandling, tenkte jeg at dette var tapt penger, som den sunnmøringen jeg er. Jeg forventet umiddelbar effekt og kjente ingenting. Og jeg trodde neppe at han ved å holde hendene på hodet mitt en liten stund skulle kunne fjerne hodepinen. Det ville jo være et mirakel i mine øyne. Utover kvelden og neste dag ble jeg mye verre, og dette varte i ett og et halvt døgn. Men så, plutselig og ut av intet, forsvant all hodepinen. Og da snakker jeg om all hodepinen! Jeg skjønte ingenting. Var dette mulig? Selv trodde jeg ikke det var mulig, men healingen virket jo likevel! Tro meg, det var helt fantastisk å slippe å leve i det smertehelvete som sterk hodepine over lang tid kan være! Jeg tok ikke en eneste hodepinetablett på over ett år etter dette. Og i dag er det sjelden jeg tar en paracet eller Ibux. Har jeg hodepine, så setter jeg meg heller ned og sender healing til meg selv. Det fungerer raskere og varer lengre. Jeg ble så inspirert av historien til min kollega og min egen opplevelse av healing at jeg begynte å studere denne behandlingformen selv. Min healer rådet meg også til å begynne å jobbe med healing, da han mente dette var en av mine livsoppgaver. Akkurat det trodde jeg han heller ikke på, men hva gjør jeg i dag? Jo, jeg praktiserer healing og har selv mange fornøgde kunder.

2 hendelser på “Mitt første møte med healing”

  1. Healing gjør underverker. Selv ble jeg kvitt bekkenløsning etter en gruppetime hos Runar Halonen for en del år tilbake.. Ikke tilbakefall i det hele tatt..

    Er man sliten, er det lurt å sende healing til seg selv..

    Ha en fin kveld..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen