Spirituelle filmer

Gode spirituelle filmer.

Jeg blir ofte spurt om jeg kan anbefale noen gode spirituelle filmer. Og det gjør jeg selvsagt mer enn gjerne. Listen over gode filmer er lang, men her kommer noen jeg liker veldig godt og har sett flere ganger.

På samme måte som vi kan få spirituelle budskap i bøker, kan vi oppleve det samme mens vi sitter å ser en film. Selv blir jeg ofte dratt mot både de bøkene og filmene jeg trenger å lese og se for å få svar på mine spørsmål. Plutselig kan en bok eller film bare dukke opp i hodet mitt gjentatte ganger eller falle ut av bokhyllen/butikkhyllen. Men historien jeg nå skal dele med deg, kom på en helt annen måte. Universet bruker de metodene de trenger for å vekke vår oppmerksomhet.

For noen uker tilbake, oppdaget jeg en dag jeg var i byen, at døren til Oslo Domkirke stod åpen. Jeg bestemte meg for å gå inn dit. Ta en time-out fra mitt noe hektiske liv. Det var en utrolig fin stund. Jeg tente lys, satte meg ned og begynte å snakke med Gud. Jeg hadde en stund grublet på et spørsmål jeg ikke hadde fått svar på enda. I alle fall hadde jeg ikke klart å fange opp svaret. Jeg trengte virkelig et svar, så jeg ba om å få det tydelig nok til å klare å fange det opp. At Gud har humor, er det ingen tvil om! Bare les videre, så skjønner du hva jeg mener.
Vel, etter en stund dro jeg hjem. På vei hjem merker jeg at jeg blir usigelig trett. Så jeg bestemmer meg for å sove litt når jeg kommer hjem (selv om jeg aldri bruker å gjøre dette på dagtid!). Jeg sover i litt over en time og jeg registrer at klokken er litt over 18.00 når jeg våkner. Jeg bestemmer meg for å ta fri resten av kvelden. Henter meg litt vann og setter meg i sofaen for å se litt på tv. Jeg sitter å ser på et program på tv’en da jeg plutselig registrer og ser at videomaskinen slår seg på! Bare helt plutselig og ut av intet. Ikke bare slo den seg på, den begynte til og med å spole! Jeg skjønte ingenting. Men heldigvis så er jeg så våken at jeg skjønner når universet banker på. Så jeg hopper ut av sofaen og skynder meg bort til tv-benken for å hente fjernkontrollene til både tv’en og videoen for å slå tv’en over til video. Og hva skjer – jo, svaret jeg hadde grublet på kom til meg gjennom teksten i filmen! Er det mulig?! Snakk om å være tydelig!! Det er så utrolig fantastisk når sånt skjer!

Når vi spør universet om svar og vi ikke forstår tegnene eller svarene fra universet, vil universet alltid prøve å gi oss det på en annen og ny måte. Men det er opp til oss å være «våken» nok til å fange opp svaret. Etter at jeg fikk svaret så tydelig, ser jeg jo at de har prøvd å fortelle meg det flere ganger tidligere, men på en annen måte, uten at jeg har fått det med meg.

Et par som ser på TV

Med listen nedenfor håper jeg du vil få mange fine filmopplevelser fremover! Jeg har kjøpt de fleste filmene på nettet. Bruk filmene til å reflektere, diskutere, finne svar og fylle på med gode opplevelser.

Her er noen filmer jeg kan anbefale på det varmeste:
Pay it forward – med Kevin Spacey, Helen Hunt, Haley Joel Osment
Infinity – journey beyond death – med Neal Donald Walsch m.fl.
I am not your guru – med Tony Robbins (finnes på netflix)
Change your thoughts, change your life – med Dr. Wayne W. Dyer
One – A contemporary journey toward a timeless destiny
The secret – Hemmeligheten
The living Matrix
Ghost – med Patrick Swayze, Demi More,Whoopi Goldberg
E.T.- film av Steven Spielberg
Avatar – James Cameron
Den sjette sans – med Haley Joel Osment.
Nærkontakt av tredje grad – film av Steven Spielberg
The vortex The law of attraction in relationship – Esther og Jerry Hicks
The shift – Finding your life’s purpose – med Dr. Wayne W. Dyer
Dejavu – film av Denzel Washington
Co-creating at its best – Wayne W. Dyer and Esther Hicks
Conversation beyond proof of heaven – med Eben Alexander
You can heal your life – med Louise L. Hay m. fl.
Dialoger med englen
The Moses Code – film av James F. Twyman
The Shadow Effect – med Debbie Ford m.fl.

Forslag til flere spirituelle filmer.

Det finnes helt sikkert mange flere spirituelle filmer enn de jeg har på min liste her.
Har du har noen favoritter, så blir jeg veldig glad om du skriver i kommentarfeltet under og deler dem med meg og leserne her. Inspirasjon og gode filmopplevelser mottas med takk!

En god film kan virvle opp noe i oss, gi oss svar og sette oss i bevegelse. Verden vil alltid være som den er, men måten vi betrakter den på, kan forandre seg.

5 hendelser på “Spirituelle filmer”

    1. Tror linken til videoen jeg la ut ikke virker. Filmen er helt sikkert mulig å få sett allikevel, men et annet sted. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen