Gode spirituelle bøker

Er du glad i å lese bøker?

Jeg blir ofte spurt om jeg kan anbefale noen gode spirituelle bøker. Og det gjør jeg selvsagt mer enn gjerne. Listen over gode bøker er lang og jeg tror at hvis du har et åpent sinn og ser/lytter godt nok etter, så kan du finne spirituelle budskap i mange bøker. Derfor har jeg tatt med litt forskjellige bøker i min anbefaling her.

Likevel er det viktig å tenke på at vi er på forskjellige reiser. Vi utforsker og lærer om forskjellige temaer i livet. Det du søker, det skal du finne. Det vil si, ha tillit til at du alltid blir ledet mot den boken, filmen, personen, situasjonen og stedet som du trenger for å vokse.

Kvinne leser i en bok.

Du har kanskje opplevd det flere ganger allerede, at når du går å grunder på et spørsmål, så kan svaret plutselig dukke opp i en bok, en film, en melodi, i en drøm, på en plakat eller du overhører en samtale mellom mennesker. Universet vil alltid prøve å gi deg et svar. Er du «våken», vil du se når svaret kommer til deg.

De beste bøkene er de som får deg til å tenke videre!

Her er noen bøker som har gjort inntrykk på meg:
Din egentlige virkelighet – Jane Roberts
Et kurs i mirakler – kanalisert budskap av Helen Schucman
Mitt liv med åndene – Marion Dampier-Jeans
Munken som solgte sin ferrari – Robin S. Sharma
Ørnen og Rosen – Rosemary Altea
Brida – Paulo Coelho
Den niende innsikt – James Redfield
Sjelereiser – Michael Newton
Samme sjel, mange liv – Brian L. Weiss
Helbred din kropp – Louise L. Hay
Helbredende energi – Betty Shine
Himmelen finnes – Eben Alxander
Engler i mitt hår – Lorna Byrne
Hvem tok osten min? – Dr. Spencer Johnson
Jeg skal fortelle deg min hemmelighet – Petter A. Stordalen
Helt åpent – Tosha Silver
Modig, finn ditt hverdagsmot – Svein Harald Røine
Du får alltid det du ber om – Esther og Jerry Hicks

Å lese en god bok for første gang er som å finne en ny venn. Å lese den for annen gang er som å treffe igjen en gammel venn.

Dette er bare et knippe av bøker jeg har hatt stor glede av og som jeg kan anbefale deg å lese om du vil ha noen gode lesestunder for deg selv. Neste uke vil jeg tipse deg om noen gode filmer. Gled deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen