Å arbeide seg gjennom frykt

Frykt handler om å begrense seg selv.

Frykten kan vise seg på så mange måter. Den kan hindre deg i å gjøre det du ønsker å gjøre eller leve det livet du ønsker å leve. Frykten viser deg det du er redd for.

Noen lever i frykt hele livet. La ikke det bli deg! Ta tak i livet ditt og dine begrensninger. Jeg vet at det ikke er lett, men det er mer krevende å leve bare delvis. Vær glad nok i deg selv til å forløse frykten i deg. Du fortjener ikke å leve et liv med begrensninger. Du fortjener å være lykkelig og glad. Da er du den beste utgaven av deg selv.

Woman sitting and looking out

Hva er du redd for?

Hva eller hvem er det du ikke er tilfreds eller fornøyd med? Ta deg tid til å se på dette. For enten du liker det eller ikke, så gir du fra deg kraften din til dette eller dem det gjelder. Det vil si at det du gir din oppmerksomhet til, gir du også kraft til. Bevissthet adlyder fysikkens lov. Det vil si, det du er redd for og har din bevissthet på, er det du tiltrekker deg mer av.

Hva er det du tenker om den situasjonen eller personen som du bruker som en unnskyldning for å ikke være deg selv?

Gjelder frykten din andre personer, så vil det beste for deg og din situasjonen være å velsigne dem det gjelder og ønske dem fremgang. Selv om du har blitt dypt såret eller krenket. Tro meg, jeg vet at dette ikke er lett. Men dette er veien å gå om du ikke skal henge fast i begrensninger. Jobb med å tilgi deg selv og andre. Følelser som misunnelse, sjalusi, fordommer og hat er følelser som setter spor i deg og som du vil sende ut gjennom din vibrasjon. Alle disse følelsene er frø av frykt, men ønsker du å leve på en høyere vibrasjon, må du så frø av kjærlighet.

Gjelder situasjonen din et tema eks. avvisning, sorg, jobb, økonomi eller kjærlighet så velsigne situasjonen din. Den er der for å hjelpe deg å vokse og lære deg mer om egenkjærlighet. Hva er det du ikke har sett eller forstått enda? Vær litt nysgjerrig! Ved å skrifte fokus, fra frykt til nysgjerrighet, er du allerede i gang med å omprogrammere din energi.

Arbeid med motstanden i ditt indre. Den speiler det du trenger å jobbe med for å komme opp på et høyere nivå. Denne indre motstanden viser seg ofte i den ytre verden på ett eller flere områder i livet ditt. Ta deg noen minutter til å tenk gjennom hvordan din indre motstand viser seg for deg i din ytre verden. Jeg er overbevisst om at du vil se det. I alle fall om du er litt observant i eget liv.

Er motstanden verdt det? Er det verdt å bruke dager, uker, måneder og år på denne indre motstanden? Og leve et liv med begrensninger som hindrer deg i å leve fullt ut? Eller er det på tide å gi slipp på unnskyldningene og våge å leve sterkere og mer autentisk?

Å bryte gjennom frykten er en prosess som handler om å begynne å gå i en ny retning, skape forandring. Små steg i riktig retning hver dag, er bedre enn å gape over så mye at en ikke klarer å holde ut mer enn noen dager med endringene.

Det du vil oppleve når du begynner å jobbe med frykten din og begynner å gå på forandringens vei, er at du vil oppleve at det ene miraklet etter det andre begynner å vise seg for deg. Du vil oppdage at universet vil hjelpe deg til den rette boken, personen, tv- eller radioprogrammet, nettsiden, situasjonen o.l., bare for at du skal komme deg ett steg videre gjennom frykten din.

Øvelsen jeg vil dele med deg i dag vil hjelpe deg til å styrke din egenkjærlighet, gjøre deg mer oppmerksom på din indre veiledning og hjelpe deg til å heve vibrasjonen din så du kan bryte gjennom begrensningene dine.

Sitt femten minutter i stillhet hver dag. Du kan gjøre øvelsen når som helst i døgnet og du kan gjøre den både inne og ute i naturen. Jeg anbefaler deg å gjøre den hver dag. Før du starter på øvelsen så slå av mobil, tv, og pc så du ikke blir forstyrret. Be andre personer som eventuelt måtte være rundt deg om å ikke forstyrre deg. Sitt så femten minutter i stillhet. Du skal ikke gjøre noe som helst, bare sitte i stillhet. La de tankene som kommer, få komme. Du skal ikke styre eller kontrollere noe som helst. Du skal bare være, akkurat som du er.

Stillheten viser vei til den ubegrensede kraft.

4 hendelser på “Å arbeide seg gjennom frykt”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen