Lydhealing

Healing gjennom lyd har også stor effekt på kroppen.

Dette er også en terapiform som er blitt brukt på tvers av kulturer gjennom århundrer for indre helbredelse og velvære.

Den helbredende energien av lyd vibrerer på en høyere frekvens og virker på både kropps- og sjelsnivå. Vibrasjonen av lyd jobber med hele deg og  hjelper oss med bl.a  å redusere stress, balansere chakraene og synkronisere energien vår. Lydhealing hjelper også til å utvide sinnet og nå målene våre. Mange blir mer fokusert og får skjerpet sanser ved lyd og lærer mer ved f.eks å ha på musikk når en gjøre skolearbeid eller jobber.

Hvilken lyd som har best effekt på din kropp og sjel avhenger av hva du har behov for. Det kan variere både i forhold til dagsrytmen, perioder i livet m.m. hvilke lyd en trenger. Lever du et liv med mye støy, så kan rolig bakgrunnsmusikk eller lyden av stillhet være det som gir deg balanse. Sitter du mye foran pc, har rolige dager eller er på lange og krevende møter, så kan musikk med mer fart og trøkk i gi deg ny energi.  Å bruke musikk som healing har vist seg å redusere stress, gi en følelse av fred og redusere smerte.

Vannhealing

Selv har jeg en hverdag med høy intensitet og en god del støy. Det gjør at rolig musikk, enten som bakgrunnsmusikk eller som meditasjon, gir meg ny energi.  Lyden av stillhet, er også veldig helbredende for min kropp og sjel. Lytte innover til egen rytme. Høre og kjenne hvordan pulsen og hjerterytmen jobber i kroppen. Har du ikke prøvd det anbefaler jeg deg det på det varmeste.  Fantastisk deilig!

Har jeg tid så søker jeg meg ofte ut i naturen etter jobb.  Der henter jeg ofte ny kraft. Det er bare utrolig deilig å sitte ved vannet, høre fuglene kvitre, bekken sildre og vinden blåse i trærne. Det er lykke på jord for meg å kunne hente meg inn igjen på en eller flere av disse måtene etter en dag med høyt tempo og intensitet.

Vi vet også i dag at lyd aktiviserer høyre del av hjernen vår; det vil si intuisjon, følelser og sensitiv oppfatning. Lyd virker umiddelbart fordi lyd vibrerer og fordi kroppen vår alltid pulserer. Så har du blokkeringer du har lyst å forløse eller få en større kontakt med intuisjonen din, kan lydhealing være en døråpner for deg.

Blokkeringer er stagnert energi som holder deg energimessig tilbake. Bruk derfor lydhealing til å åpne denne blokkeringen, hvis du føler dette er veien for deg å gå. Har du opplevd en spesiell låt eller lyd som er knyttet opp mot en spesiell situasjon, sted eller person kan du bruke denne låten eller lyden til å hente frem følelsen som er knyttet til denne opplevelsen og transformere den videre ut av systemet ditt eller forsterke et godt minne, om det er det du ønsker.

Det å lytte til lyd er også med på å trene opp sensitiviteten din som igjen forsterker intuisjonen din. Intuisjonen er sjelens GPS. Å ha en sterk intuisjon er et godt redskap for å kunne ta bl.a. riktige valg i hverdagen. På denne måten vil du oppleve en bedre flyt og synkronitet i det som skjer rundt deg. Det igjen vil oppleves som en støtte livet, at du blir støttet av en kraft utenfor deg selv. Og hvor fantastisk er vel ikke det!

1 hendelser på “Lydhealing”

  1. Veldig interessant, hvordan lyd kan påvirke oss. Har for et par uker siden opplevd en «lydmassasje» meditasjon, med lyd ifra messingboller, var veldig behagelig. Jeg har men egen frisørsalong, og der bruker jeg ikke musikk/radio og får veldig positive tilbakemeldinger om hvor deilig det er å bare ha det «helt» stille. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen