Hva er mantra?

Mantra – dine vibrasjonsnøkler!

Mantra er ord eller lyder som du sier gjentatte ganger, enten høyt eller inne i deg selv over tid. Ordet mantra er satt sammen av to ord – «man» som betyr bevissthet og «tra» som betyr redskap.

Vi skaper med hvert ord vi sier, hver tanke vi tenker og hver følelse vi føler. Alt er energi og energi vibrerer på forskjellige frekvenser. Lyd er også en form for energi. Den har struktur, frekvens, kraft og en sterk effekt på alle våre chakraer og vår menneskelige psyke.

Balanse

Litt om mantraet OM eller AUM

Å bruke mantra daglig, har vist seg å være et smart valg. I august 2015 kom min guide gjennom og ba meg begynne å bruke mantra bevisst hver dag! Jeg kjente til mantraet «OM» eller AUM» og hadde brukt det noen år, men ikke hver dag og ikke bevisst. Jeg brukte det bare en og annen gang når jeg mediterte. Men dette er et helt spesielt mantra, som jeg kan anbefale alle å chante hver dag. Her er noen av fordelene ved å chante dette mantraet:

  • Det renser miljøet rundt deg og skaper positive vibrasjoner.
  • Det renser auraen din.
  • Det hjelper deg inn i en meditativ tilstand av dyp avslapning.
  • Det forsterker og øker din konsentrasjonsevne.
  • Det hjelper deg å fokusere på dine mål, det du ønsker å oppnå i livet.
  • Det hjelper deg å ta kontroll over følelsene dine, slik at du kan se ting klarere
  • Det fjerner giftstoffer fra kroppen din.
  • Det åpner opp bihulene og frigjør luftveiene.
  • Det sies at å gni hendene sammen mens du chanter mantraet og legger disse ladede hendene på forskjellige deler av kroppen, vil helbrede eller aktivere disse kroppsdelene igjen.

Å bli vist veien til kraftfulle verktøy!

Men det skjedde noe denne augustdagen da min guide kom igjennom og ba meg begynne å bruke mantraer hver dag. Plutselig begynte det bare å dukke opp ord og setninger i sinnet mitt som jeg følte jeg bare skulle si. Jeg begynte å skrive ned disse mantraene og har siden da delt noen av dem på min facebookside. Ønsker du å bli inspirert av mine mantraer, finner du min facebookside her.

Jeg oppdaget raskt at mantraene fungerte som vibrasjonsnøkler som kunne låse opp blokkert energi og som utvidet min bevissthet i positiv retning. Jeg vil prøve å forklare noe av det som har skjedd meg med ord, men alt kan ikke forklares. Men jeg ser at det påvirker livet mitt i større grad enn hva jeg er i stand til å forklare med ord.

Ordene og setningene jeg bruker hjelper meg daglig til å holde rett fokus, og et åpent og positivt sinn. De frigjør begrensninger som jeg tidligere har lagret i sinnet. De inneholder en egen energi, en frekvens som løser opp mitt gamle tankesett, om jeg kan si det sånn. Samtidig hjelper de meg inn på en ny bane av frekvens. Det gjør at jeg, ved hjelp av denne energien, får tilgang til en høyere frekvens av energi. Denne energien påvirker hele mitt system, den jeg er og min væren. Det gjør at jeg bevisst vibrerer på en høyere frekvens. Og det er helt fantastisk å se hvordan denne lille daglige handlingen ved å chante matraer påvirker meg og mitt liv i en positiv retning. Ikke bare innenfor ett område, men innenfor alle områder. Jeg så ikke energien jeg aktiverte med mantraene før det var gått en tid. Men jeg ser den klart og tydelig i dag.

Vi vibrerer på ulike frekvenser.

Vi som bevissthet vibrerer på ulike frekvenser og frekvensen endrer seg utfra hva som skjer og hvordan vi har det øyeblikk for øyeblikk. Alt er i bevegelse og alt har en frekvens. Når vi vet dette, kan vi bruke vår bevissthet til å skape det vi ønsker oss ved å endre vår vibrasjon. Mantra er ett av de verktøyene jeg anbefaler deg å bruke daglig for å skape en bedre hverdag. Det vil hjelpe deg til å utvide din bevissthet, din måte å lære på og du vil se at du mye lettere kan realisere deg selv og dine drømmer.

Vi omgir oss med alt som eksisterer hele tiden, men vi er kun i stand til å ta inn den informasjon som samsvarer med vår bevissthet og det vi selv vibrerer. Det vår dagsbevissthet normalt er i kontakt med, utgjør bare en mikroskopisk del av alt som eksisterer rundt oss til enhver tid. Ved å bruke mantra daglig, vil du kunne utforske en større del av den kraften som vi er en del av.

Det jeg vet i dag er at mantra fungerer som avanserte lydnøkler som svinger på frekvenser som ligger på et mye høyere nivå enn det de kollektive programeringene for menneskelig bevissthet gjør. Det gjør at du får muligheten til å ekspandere mye raskere, utforske flere sider av din totalitet og sette en høyere svingning på læringsprosessene dine for denne inkarnasjonen.

Jeg løper ikke resultatløst etter den lekne vinden lenger. Jeg vender ansiktet opp mot stjernehimmelen og lar vinden komme til meg med mye drag.

Å bruke mantra i hverdagen.

Om du bruker mine, andre eller lager dine egne mantra har ikke så mye å si. Vibrasjonen av lyden dine mantraer har, vil aktivere din energi. Ta deg tid til å sitte i stillhet i noen minutter hver dag hvor du sier mantraet ditt høyt eller inni deg. Og implementer dem i hverdagen din, det vil si, bak dem inn i gjøremålene du ellers gjør i løpet av dagen. Du kan for eksempel gjenta et mantra mens du dusjer om morgenen, sitter på trikken/bussen, mens du lager middag, mediterer, mens du venter på barna ved de ulike idrettsarenaene om ettermiddagen o.l. Lag deg nye positive vaner, så er det mye lettere å få dem inn som en del av din hverdag, samtidig som du utvikler deg og hever din frekvens. Skriv og heng dem opp, så du ser dem hver dag. Du kan også legge inn mantraet ditt som et passord du bruker på forskjellige steder på nettet.

Om du har lyst på et vakkert øyeblikk og høre et mantra om hengivenhet blir chantet, så kan jeg på det varmeste anbefale deg å klikke her.

Om du har lyst å lære hvordan jeg lager mine mantraer, så ta gjerne kontakt med meg her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen