Energibalansering i hverdagen.

Vannets magiske kraft!

I dag fikk jeg lyst til å skrive litt om vannets helbredende og energigivende kraft. Kunnskapen om vannets kraft har vært kjent i flere tusen år. Bevisst og ubevisst søker vi mot vann når vi har det vondt, kjenner oss trette og er lei oss. Det er fordi vann fra innsjøer, elver og kilder har en unik evne til å fjerne smerte, sorg og frykt hos mennesker.

Vi søker også mot vannet når vi er glade. Mange opplever at det gir dem ro, glede, inspirasjon og ny energi. Se bare på alle dem som finner veien til innsjøene for å trene og dele gode øyeblikk alene eller sammen med noen er glad i.

couple by lake

Kunnskap om vannets kraft.

Kunnskap om vannets kraft kan derfor være med å hjelpe deg til å balansere energien din når du måtte ha behov for det. Vann kan både rense og stryke energinivået ditt. Men viste du at vann som blir utsatt for sollys, vibrer på en høyere frekvens og gir mer energi? Kroppen din vil elske vann som har stått ute i sollyset. Sett derfor gjerne litt vann ut i sollyset når du kan det og drikk det så langsomt etter en stund. Dette vil fylle kroppen din med ny energi.

Rennende vann absorberer kontinuerlig energi fra kosmos og gir det i sin tur tilbake til omgivelsene. Til raskere vannstrømmen flyter, jo høyere er energifeltet som omgir den. Rent vann inneholder store mengder prana (livskraft), som kroppen vår tar opp når vi dusjer, bader eller drikker vann.

Vann som tapper oss for energi.

Men det finnes også vannreservoarer som kan tappe oss for energi, som for eksempel dammer og innsjøer som er forurenset av blader, pinner og annet avfall. De vil tappe deg for energi. Her er det ikke lurt å sette seg ned for å hvile, meditere eller hente nye krefter.

Ubevisst bruker vi vannets energibalanserende egenskaper livet gjennom uten at vi er bevisst på det. Hvis noen plutselig føler seg svak eller syk, er ofte det første instinktet vårt å gi vedkommende et glass vann og hjelpe han eller henne med å drikke noen få slurker langsomt. Det er også kjent at hvis noen er blitt seksuelt misbrukt eller angrer på at de har vært fysiske intime med noen, har de et påtrengende behov for å stå lenge i dusjen – i et forsøk på å skylle av seg energien fra personen som har invadert deres rom.

Du har sikkert også lagt merke til hvor godt det er å dusje eller ta et bad. En føler seg ofte som et nytt menneske, med ny energi. Det er vannets egenskaper som har renset kroppen og løftet energien din.

Jeg har også tidligere skrevet om vann. Her kan du lese mer om Dr. Masaru Emotos eksperiemnter med vann.

Om du ikke har mulighet til å dra til en innsjø eller en elv, men har lyst å meditere eller bare lytte til lyden av vann, kan jeg anbefale deg denne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen