Vår indre kjerne

Det er så lett å miste seg selv på veien.

Det er så lett å bli påvirket av andre.

Derfor er det så viktig at vi hver eneste dag, kjenner etter hvor vi er, hva vi vil og hva vi føler. Det vil hjelpe oss til å holde energien vår sentrert om hvem vi er, hva vi virkelig ønsker og veien videre.

Helbrede tanker
Vi er selv den sannheten vi søker, og i hver og en av oss, så finnes det en guddommelig kraft. Denne guddommelige kraften er forbudet med den evige kjærlighetskilden som har skapt oss.

Vår guddommelige kraft er alltid God, det vil si at kjernen i oss, den vi er, er God. Det er vår natur, det er den vi er. Dette Gode er vår indre guddommelighet. Det er vår aller helligste selv.

Men både egne og andres forventninger, stress i hverdagen, sykdom, sammenligninger, søken etter status med mer, kan lett få fokuset vårt bort fra den vi egentlig er. Vi tar på oss forskjellige hatter for å passe inn i familie, jobb og vennekrets.

Ja, vi begår alle feil og noen ganger kan det føles som om vi har mistet den vi er. Men sannheten er at den guddommelige kraften som er i oss alle sammen, ikke kan fjernes eller ødelegges. Den vil alltid være der, i påvente av at vi skal legge merke til den, så den kan vokse og stige opp i oss.

Derfor er hvert eneste øyeblikk en mulighet til å søke denne guddommeligheten i oss. Den er der hele tiden og vil alltid være der. Og når vi er klare til å følge vår indre guddommelighet, vil vi se at vi begynner å skape mirakler i eget liv.

Vi begynner å bevege oss bort fra frykt til et liv fylt med mer kjærlighet. Så ta kontakt med din indre guddommelighet daglig og bli den beste utgaven av deg selv!

2 hendelser på “Vår indre kjerne”

  1. Tusen takk Gretha for at du blogger! Vakkert skrevet også viktig budskap! Jeg setter stor pris bloggen din!
    Gode tanker fra Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen