Parallelle verdener.

Finnes det parallelle verdener?

I dette blogginnlegget skal jeg skrive litt om parallelle verdener. Å ha kontakt med parallelle verdener er mer vanlig enn hva man tror. Sløret som lenge har vert mellom verdenene, har begynt å falle og det gjør at flere har begynt å åpne opp og legge merke til forskjellige verdener som eksisterer ved siden av vår verden. Vi kan ikke lenger fornekte at disse verdenene eksisterer.

Flere fysikere støtter også dette. I en ny forskningsartikkel hevder flere fysikere at det eksisterer parallelle verdener som samspiller med vår verden. Det forklarer hvorfor vi har observert uforståelige fenomener i kvantefysikken, sier fysikerne.

Hvordan kan vi tro på noe ikke alle kan se?

Ja, hvordan er det mulig, spør mange seg. Jeg skal prøve å forklare dette. Vi vet hvor lite et elektron er, men vi har ikke sett hvordan det ser ut. Det går elektrisk strøm gjennom ledninger, vi vet hvordan vi produserer og bruker den, men vi kan ikke se den. Oppdagelsen av elektromagnetismen var også ubegripelig i sin tid, og det tok en tid før noen skjønte hva den kunne brukes til. I dag er hele samfunnet basert på den.

På samme måte er det med pusten vår. Vi kan ikke se eller ta på den, men vi vet at den er der. Til tross for at mange ikke har gjort seg erfaringer med andre verdener enda, så får flere og flere en oppvåkning hver eneste dag. Har du først opplevd uforståelige fenomener, så vet jeg at ditt syn på vår eksistens vil være forandret for alltid.

Dør

Noen historier om hva andre folk har opplevd.

En dame våknet i flere måneder kl. 11:11 og var i søvnparalyse. Den 7. gangen det skjedde og klokken viste 11:11 så hun konturene av en skikkelse ved siden av sengen som fortalte henne at han var hennes skytsengel. Når hun senere så på klokker og så 11:11 ble hun minnet på skytsengelen og følte seg ivaretatt. Denne historien er hentet fra Numerologensverden og du kan lese flere historier her.

En eldre kvinne jeg kjenner fortalte meg for noen år tilbake, at en gang hun var innlagt på sykehus våknet hun av at det stod noen ved enden av sengen hennes midt på natten. Da hun så opp, så hun en utrolig vakker engel stå ved enden av sengen hennes. I det hun så den, ble hun umiddelbart rolig og viste at det ville gå bra med henne. Dette var det bare jeg som fikk vite, for hun trodde ikke de andre rundt henne ville tro henne.

Dorothy Wilkinson Izatt fra Richmond i Vancouver, Kanada, er etter alt å dømme verdens fremste pioner når det gjelder filmopptak av utenomjordiske individer, samt det hun betegner som lysvesen. Etter det hun har blitt forklart av sine kontakter, kommer de fra ulike dimensjoner som alle er like reelle som vår verden. Da Izatt ble kontaktet I 1974, skjedde det i form av et utenomjordisk fartøy som stod i ro like over huset der hun og familien bodde. Skepsisen fra omverdenen var stor, så hun fant raskt ut at opplevelsene hun hadde måtte dokumenteres. Det ble gjort i form av 8 mm smalfilmopptak. Allerede i 1979 hadde hun 100 spoler med film! Hennes materiale er således et unikt vitnesbyrd om realiteten av denne til vanlig usynlige dimensjonen.

Min opplevelse av kontakt med en annen verden.

Dette er bare en av mange opplevelser. Men siden det var denne jeg fikk beskjed av min guide å dele, så gjør jeg det. Den er ikke blitt delt tidligere.

Det var en varm sommerdag i 2014. Jeg hadde vært på stranden hele dagen. Da jeg kom hjem var klokken allerede blitt over åtte om kvelden. Jeg tok en rask dusj, spiste og satte meg ned for å se nyhetene klokken 21. Jeg trakk meg ut på terrassen etter nyhetene og tok med meg mobilen og Ipaden. Men all solingen tidligere på dagen gjorde at jeg ble fort trøtt og sovnet på terrassen like etter at jeg kom ut dit. Når jeg ligger og sover, blir jeg bevisst på at ipaden og telefonen blir slått helt av samtidig. Jeg fanger opp dette på ett eller annet plan, selv om jeg sover tungt og ikke klarer å våkne. Min eteriske kropp hopper ut av den fysiske og den blir bevisst på noen naboer som skråler fælt i noen etasjer under meg. Jeg går bort til rekkverket og spør om dem kan dempe seg litt. Det blir stille, jeg snur meg og er på vei tilbake til min fysiske kropp da jeg oppdager en lyskule på størrelse ca 25 x 45 cm på terrassebordet. Jeg stopper opp og ser på den. Jeg oppdager at det kommer et lysvesen (ser ut som en mann, med litt større hode enn kroppen) ut av lyskulen. «Mannen» ser opp på meg og jeg legger merke til at huden i pannen hans er veldig rynkete (akkurat som om han har litt for mye hud der). Han smiler stort til meg og begynner å klappe med hendene sine. Instinktivt så klapper jeg med mine hender tilbake. I det jeg klapper, blir mannen og kula borte. Jeg kikket meg litt rundt og kunne ikke se hverken han eller lyskulen noe sted lenger. Jeg var ikke redd, men bestemte meg for å gå tilbake og inn i min fysiske kropp igjen. Jeg strevde litt med å komme tilbake i kroppen, men klarte det etter hvert og satte meg opp i sofaen. –«Hva var det som skjedde nå», husker jeg at jeg tenkte. I det jeg tenkte det, ser jeg to lys på himmelen komme sakte mot terrassen og lydløst gli forbi like over terrassen. Jeg ser på klokken og registrerer at den er nesten 02.30.

Mange mennesker har hatt lignende opplevelser. Og mange har skrevet bøker om sine opplevelser. Det gjør at det blir lettere å forstå at det å oppleve kontakt med andre verdener er en naturlig del av det å være menneske i utvikling. Disse opplevelsene hjelper oss til å våkne opp og utvide vår bevissthet. Vi er klare for å se bak sløret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen