Fiffige møter

Noen ganger møter vi på mennesker som vi vet vil få innvirkning på livet vårt.

De kan komme inn i livet vårt for et kortere eller lengre besøk.

Jeg hadde et sånt møte i går. Jeg møtte henne tidligere i uken sammen med andre. Vi fant fort tonen og avtalte å møtes i går. Vi skravlet i ett i seks –syv  timer. På vei til kaféen før møtet får jeg beskjed av mine guider at hun kommer til å bli en nær venn. Noe jeg faktisk tror og kjenner på meg stemmer etter møtet i dag. Vi snakket mye om det spirituelle og reisen vi hadde hatt gjennom livet. Vi snakket blant annet om hvilke områder vi i dag har flyt på og hvilke områder som vi har blokkeringer på. Ved å fortelle henne om min historie, kunne hun se hvorfor jeg hadde blokkeringer på et av de områdene jeg jobber med. Dette førte til at jeg satte meg ned senere på kvelden og bad mine guider vise meg hvor langt tilbake i tid jeg måtte gå for å løse opp dette.

Two multi ethnic friends enjoying coffee

Det jeg fikk se var meg selv som barn fra alderen 0-2 år. Da jeg fikk se dette barnet vekket det sterke følelser i meg. Tårene begynte å trille og jeg skjønte fort at her var det en del informasjon å hente i forhold til blokkeringen. Følelser holder på informasjon og jeg ønsket å gå inn å se hvilken informasjon som holdt meg tilbake på dette området. Jeg tok dette barnet inn til meg, holdt rundt det og begynte å sende kjærlighet til det. Jeg begynte å kommunisere med barnet og fikk vite at det var i sjokk og svært stresset. Men sjokket barnet bar på var ikke barnets sjokk, men min mors sjokk. Men opplevelsen ble overført også til meg. For mens jeg lå i mors mage døde min søster og dette var et stort sjokk og en vond opplevelse for mine foreldre. Dette var ikke første barnet de mistet, men andre. Og begge jentene døde når de bare var ett år gamle. Så sorgen min mor bar på ble også min. Det var årsaken til at barnet jeg holdt rundt, var både redd og stresset. Jeg startet derfor med å sende healing til barnet og merket at den indre uroen og stresset til barnet etter hvert ble omdannet til at barnet ble rolig og følte kjærlighet. Jeg ble også vist hvordan denne blokkeringen hadde hindret meg på forskjellige stadier opp gjennom livet. Jeg gikk da inn og sendte kjærlighet og lys til de episodene som ble vist meg.  Det var utrolig deilig å få løst opp i denne blokkeringen. En transformasjon hadde funnet sted og jeg var utrolig takknemlig over at min nye venninne viste meg dette så jeg kunne ta tak i det. Å transformere blokkeringer får ikke bare innvirkninger på ditt liv, det får innvirkninger både bakover og fremover i tid, og som her også på mine foreldre og søsken.

nature-sunset-person-woman

4 hendelser på “Fiffige møter”

  1. Siv Mette Moa

    Det var vakkert skrevet <3 <3 <3 , jeg leste inn på min telefon ,skriften om gullhjerte og bruker den nå aktivt:) tusen takk for at du er den du er og at du er så hengiven på å dele, OG kos deg med PIPPIPOWER:) GOOOOD PÅSKE 🙂

  2. du skriver så bra. Ofte når jeg åpner blogger så lukker jeg dem igjen fordi det blir for mye tekst og for liten skrift at at det overmanner meg. Det at du bruker ganske stor skrift og mye avsnitt og et enkelt språk, gjør at man leser lettere og det er utrolig viktig:) Angående det med barnet i oss, tenkte jeg faktisk på i går at jeg skal skrive en øvelse på, så flott at du minnet meg på det. Det har vært viktig for meg å snakke til barnet inni meg og ja, vi får jo fra våre foreldre også:)

  3. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding,Lillasjel <3 Hyggelig å høre at du ble inspirert av innlegget mitt <3 Varm klem til deg på veien videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen