Mentortimer

Bli inspirert og få hjelp på veien!

Vi lever i en tid hvor vår egen og jordens vibrasjonshastighet øker og store energetiske endringer er på gang.

Menneskeheten er i et bevissthetsskifte.

Vi beveger oss fra informasjonsalderen og over i intuisjonsalderen. I denne prosessen er det viktig å gi slipp på det gamle, for å kunne integrere den nye tids energi. Mange oppdager nye sider av seg selv, evner og kvaliteter blir vekket, og søken etter sin sanne identitet og sitt kall er stor. Mange får sin åndelige oppvåkning nå.

Jeg opplever at det er mange som har et sterkt behov for å utvikle sine evner, lære gode verktøy, samtale og forstå det det som skjer dem både på det indre og ytre plan. Noen dører kan bare åpnes fra innsiden.

Tro på deg selv og dine ferdigheter! For uten tillit til din egen kraft vil du ikke bli lykkelig eller få suksess i livet. Derfor er det så viktig å bygge opp en sterk og god relasjon til seg selv. Du kan lese mer om dette her.

Mentor

Når sjelen kaller på deg

Sjelen søker utvidelse og har valgt å vokse med de opplevelsene og erfaringene den kan få i en fysisk kropp. Til mer du lytter og handler på impulsene fra sjelen, til mer lærer du sjelen din å kjenne. Når sjelen kaller på oss er det fordi den vil at vi skal utvikle oss mer, blomstre mer, få det bedre og leve mer!De fleste av oss trives best når vi utvikler oss. Når vi er i bevegelse. Er du i et parforhold som har stagnert, så trives du ikke. Er du i en jobb hvor du ikke får nok utfordringer og ikke føler mestring, vil du ikke trives. Hvis vi stagnerer i relasjoner, jobb, privat eller ikke trives med livssituasjonen din, vil den indre stemmen begynne å kalle på deg.

Valg av mentor

Du er skapt for å være lykkelig, sunn og sterk.
Er du på søk etter en mentor, er det viktig at du vet hvilke behov du har og hvilke type mentor(er) du trenger for å vokse. Se på dine styrker og svakheter, hvilke områder er det du trenger å forbedre? Hva er dine mål? Hva ønsker du å lære mer om? Hvordan vil du bruke en mentor, om du finner en? Hvilke kvalifikasjoner og egenskaper ser du etter?

Om noe av det du las over inspirerte deg, kan jeg være en mulig mentor for deg. Hvem kan jeg hjelpe? Jeg kan hjelpe deg som står fast på ett eller flere områder i livet og som ønsker å skape en bedre hverdag. Jeg kan hjelpe deg som ønsker å komme i kontakt med en dypere del av din kjærlighet, bli mer inspirert i hverdagen og som har lyst til å blomstre. Jeg har gått veien selv, vet hvilke verktøy som kan hjelpe deg gjennom blokkeringene og utfordringene du står i.

En mentorpakke hos meg innebærer at du velge mellom tjenestene kanalisering, spirituell veiledning og healing i en og samme pakke. Det er opp til deg og hva du føler du trenger mest akkurat nå. Å kombinere disse tjenestene vil hjelpe deg på alle nivå, både det fysiske, følelsesmessige, mentale og åndelige plan. Høres dette interessant ut og du har lyst å prøve meg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Du finner prisene på mine mentorpakker her. Ønsker du å bestille en mentorpakke finner du min kontaktinformasjon her.

Skroll til toppen