Kursleksjon 1 Øvelser

ØVELSE – ÅPNE HJERTET

15 Minutter i stillhet hver dag

Denne øvelsen krever at du setter av 15 minutter til deg selv hver dag. Du kan gjøre den når som helst men jeg vil anbefale deg å legge den til et fast tidspunkt på dagen. Da er det lettere å forplikte seg til den og bake den inn som en ny vane. Denne øvelsen vil hjelpe deg til å åpne hjertet og heve din frekvens opp på en høyere vibrasjon.

Sitt 15 minutter i stillhet hver dag. Dette er din tid sammen med deg selv. Finn deg et sted hvor du får være i fred uten forstyrrelser fra kjæreste/ektefelle, barn, tv, data med mer. Du kan gjøre denne øvelsen både ute i naturen og inne. Sett mobilen på lydløs med bildesiden ned, om du må ha den i nærheten av deg. Du må gjerne sette alarmen på 15 minutter om du vil det. Du trenger ikke meditere eller styre tankene eller pusten på noen som helst måte. Du trenger bare å være i stillhet. De 7-10 første minuttene vil du være på samme frekvens som da du satte deg ned. Så er du urolig når du setter deg ned, så vil tankene dine være det de 7-10 første minuttene av øvelsen. Aksepter det. Etter ca 7-10 minutter vil du merke at tankene dine endrer seg fra uro og mer mot lengsler, drømmer og håp. Det som skjer i praksis når dette skjer, er at hjertet ditt åpner seg og du får tilgang til en større del av din bevissthet. Du får mer lys fra skaperkraften inn i hele ditt system og ditt eget lys får muligheten til å sinne mer gjennom alle lagene av frykt du har lagt på deg selv gjennom tidligere erfaringer.

Lys er kreativ kraft, informasjon, helbredelse og kjærlighet.

Så ved å gjøre denne øvelsen hver dag, vil du tilføre mer og mer lys i hele ditt vesen. Dette vil hjelpe deg å åpne ditt hjerte, og vise deg veien inn til din dypeste kjærlighet og sanne essens. Du vil begynne å helbrede fortiden, frykt og smerte.

De fire første månedene vil du ikke merke så stor forskjell på det indre plan. Men de rundt deg kan begynne å kommentere at du ser eller virker annerledes, uten at de kan peke på hva det er. De merker en endring med deg og du kan høre alt fra «Hva har du gjort? Har du slanket deg? Har du funnet kjærligheten? Har du begynt å trene? Har du tatt spa? Du ser så godt ut! Du stråler jo!» Når den første kommentaren kommer, så feir din egen innsats! Det er viktig! Du er i gang med å skape positive forandringer i ditt liv! Og det er verdt å feires!

Etter ca 7 måneder begynner du å føle endringen inne i deg selv i form av flere positive tanker og følelser. Du begynner å lytte mer til dine behov, lengsler, drømmer og håp. Du tar valg på et helt annet grunnlag enn tidligere. Du begynner å legge merke til verden har forandret seg, men i praksis så er det du som har forandret deg og begynner å se verden med nye øyne. Du begynner å få flere og flere positive opplevelser og synkroniteter i livet ditt. Du begynner å tro mer på deg selv og at du kan få til det du ønsker deg.

Skroll til toppen