Finn din indre kraft – Kurs i selvutvikling

-en magisk øvelse på lydfil som vil forandre livet ditt

Å finne din indre kraft handler om å sette seg selv fri fra alle de bindinger som holder deg tilbake for å klare å skape det livet du ønsker deg.
Vi kan ofte tro at det er familie, jobb, nære relasjoner, kollegaer, tiden, situasjoner eller steder som holder oss tilbake. Men det er det ikke. Det er bare vi selv som holder oss tilbake.

I mange år fylte jeg livet med dager. Nå fyller jeg dagene med liv. Og det er en enorm forskjell i hvordan en velger å leve livet sitt. Jeg kom til et punkt i livet, hvor jeg bare måtte stoppe opp. Var dette alt livet hadde å by på, spurte jeg meg selv. Alle dagene var like, fylt med de samme praktiske gjøremålene og alt var så forutsigbart. Spenningen i livet var borte. Gnisten, hvor var den blitt av? Jeg trivdes ikke med det livet jeg hadde skapt. Jeg visste at jeg måtte ta nye valg og gjøre endringer i livet mitt for å finne ut om livet hadde mer å by på.
Jeg begynte å lytte mer til hjertet, bli sann mot meg selv og følge drømmene mine. Jeg måtte ta noen vanskelige valg for å kunne åpne opp for dette. Jeg lærte å stole på kraft min. Og jeg kjente at for hvert steg jeg tok i ny retning, ble min indre kraft litt og litt sterkere.

Har du lyst å bli kjent med din indre kraft og oppleve det magiske hver dag?

Jeg vil her vise deg hvordan du kan komme i kontakt med din indre kraft med øvelser jeg selv har hatt god erfaring med.

Men aller først vil jeg si til deg, stol på deg selv og din skaperkraft. Du er både kraftfull og praktfull, og har alt det du trenger i deg for å skape det livet du ønsker å leve for å være lykkelig. Du fortjener å være lykkelig og leve et liv i glede, harmoni, kjærlighet, overflod, ha god helse og være fri.

Finn ut hva du liker aller best å gjøre og rett så all din energi mot å gjøre det.
Begynn å gjøre de tingene du alltid har hatt lyst til å gjøre. Ikke vent til du blir 50 eller 100 år. Livet er nå! Velg å lev med kraft!

Studerer du lykkelige, sunne, tilfredse mennesker i vår verden, vil du se at hver og en av dem har funnet sin lidenskap i livet, deretter har brukt sine dager på å forfølge denne lidenskapen.

Du lurer kanskje på hvor du skal starte? Start med ditt indre og en indre vårrengjøring! Jeg kan ikke få sagt det ofte nok, men lytt til følelsene og tankene dine, observer hvordan du har det, hva du tenker, sier og handler på. Bruk kroppen din som et kompass for å skape et bedre liv. Kroppen din vil alltid fortelle deg hvordan du har det. Vonde følelser og negative tanker tapper deg for energi og senker frekvensen din. Mens gode følelser og positive tanker, løfter deg opp og hever frekvensen din.

Hvordan håndtere vonde følelser

VI opplever alle fra tid til annen vonde følelser. Graden, styrken og omfanget av denne type følelser varierer fra person til person, hvilke livsleksjoner en jobber med og om vi har gått oss fast i et spor. Disse følelsene gjør oss desorientert, tapper oss for kraft og ødelegger dagen vår. Når vi har vonde følelser, kjenner vi det ofte som fysisk smerte på kroppen. Vi får ofte vondt i hodet, hjertet eller magen, selv om disse kroppsdelene ikke har blitt utsatt for noe.
På samme måte som fysiske skader kan føre til langvarige eller permanente smerter, kan sorg og følelsesmessige traumer gi emosjonelle smerter i lang tid.
Fysisk smerte kan advare oss mot skadelige handlinger, som for eksempel å gå på foten om den er brukket. På samme måte kan følelsesmessig smerte advare oss mot skadelige sosiale relasjoner.

For å bli kjent med din indre kraft, er det viktig at du jobber med å løse opp i de følelsene og tankene som begrenser deg og holder deg tilbake.

Til mer du setter deg selv fri, til sterkere vil din indre flammen lyse.
Jeg leste en gang at mennesker som studerer andre, blir kloke, men at de som studerer seg selv, blir opplyste.
Og det sies at vi nå går fra stadiet som Homo Sapiens, til det neste stadiet i menneskets evolusjon, Homo Luminous – Det Opplyste Mennesket.

Opplevelser på godt og vondt er noe vi alle erfarer i livet. Det er en del av det å være menneske. Men det er viktig å ikke bli hengende fast i de vonde opplevelsene. Du bestemmer hvordan din livskvalitet skal være. Du har kraften i deg til å håndtere enhver utfordring du kommer opp i. Ta tak i livet ditt og elsk deg selv høyt nok til å leve et liv i kjærlighet uten begrensninger. Føl deg fri og fly høyt! La din indre kraft skape mirakler i ditt liv!

Her kommer den første øvelsen fra meg

Den første øvelsen handler om en teaterscene i en sky

Denne fikk jeg av en klok mann for mange år siden etter å ha blitt rystet av en sterk opplevelse. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle håndtere alle følelsene i kroppen min. Heller ikke hvordan jeg skulle klare å reise meg igjen etter denne opplevelsen. Dagene var preget av mye frykt og smerte. Dette er en øvelse som vil hjelpe deg til å forløse vonde følelser. En øvelse som vil gi ditt sinn, din kropp og din sjel fred. Sette deg fri. Jeg vil anbefale deg å bruke denne øvelsen så lenge de vonde følelsene dukker opp i din bevissthet og preger dagen din.

Start med å prøv ut øvelsen allerede i dag. Synes du denne øvelsen var spennende? Da kan jeg glede deg med å fortelle at neste øvelse kommer om to dager! Så følg med i innboksen din.
…………………………………………………………………………………………………..

Den andre øvelsen – healing av dine guider

Dette er en øvelse hvor du får healing av dine guider. Denne øvelsen ble visst meg en kveld for noen år tilbake av mine guider. Jeg kan anbefale deg å bruke denne øvelsen enten alene eller sammen med den første
øvelsen. Denne øvelsen er veldig fin, selv om du bare trenger litt påfyll av ny energi eller ønsker å være omsluttet av total kjærlighet.

Øvelsene viser deg hvordan du kan håndtere vanskelige følelser. Bruk øvelsene så ofte du har behov for det, eller så lenge du har følelser som skaper vanskeligheter for deg. Og du vil se, om du er tålmodig, at vanskelige følelser løser seg opp og setter deg fri.

Hvordan snu negative tanker til positive tanker

Like viktig som det er å ta tak i følelsene sine, er det viktig å ta kontroll over sinnet sitt. Dyrk sinnet ditt. Her ligger muligheten til å blomstre. Og det kommer til å blomstre over all forventning når du går i gang med å endre tankesettet ditt. Din livskvalitet bestemmes av kvaliteten på dine tanker. Vær derfor bevisst hvilke tanker du tenker. I en verden med mye negativitet og en sterk jantelov, er det lett å skape negative tanker og flere negative trosystem som kan stå i veien for at du skal blomstre. Det er derfor viktig å dyrke sitt eget sinn, så det vokser seg sunt og sterkt. Det er mye god helse i et sunt sinn.

Vi tenker ca. 60 000 tanker i løpet av en dag! Og mange av tankene vi tenkte i går, tenker vi i dag også. Og det gjør at vi skaper det samme om igjen.
Tankene er med oss over alt, så ønsker du å skape nytt rundt deg, er det viktig å tenke nye tanker. Og det er ikke bare enkelt. Det vet alle som har prøvd. Det krever at du er disiplinert og tålmodig. Men den som virkelig ønsker dette, får det til.

Jeg vil anbefale deg å starte med en positiv indre dialog til deg selv. Ikke være så kritisk, dømmende og hard mot deg selv. Vær raus og ros deg selv ofte. Bruk gjerne positive affirmasjoner eller mantraer for å holde fokus til du har integrert det i kroppen din. Bytt ut gamle programmer med nye, friskere og bedre programmer.

Mange vise mennesker bruker mantra daglig for å frigjøre sinnet sitt. På sanskrit betyr «man» sinn og «tra» frigjøre. De har en rekke mantra de pleier å resitere morgen, middag og kveld. De sier at denne praksisen er enormt effektiv når det gjelder å holde dem fokusert, sterke og lykkelige. Mantra er en samling ord som er satt sammen for å skape en positiv virkning. Du kan velge å lage dine egne kraftfulle mantra, finne mantra på nettet eller følge mine daglige mantra på facebook om du vil.

Øvelse 3 og 4

De to siste øvelsene viser deg hvordan du kan bytte ut tanker som holder deg tilbake med nye tanker. Det høres enkelt ut, men det kan være litt av en jobb å endre tankesettet sitt.

Når du går i gang med å endre på noen av tankene, kan det også være lurt å forsterke noen av disse tankene. Det kan gjøres på mange forskjellige måter.

Jeg vil her vise deg to øvelser som har hatt stor effekt for meg i min utvikling for å endre tankesettet mitt.

Øvelse tre- ta kontroll over ditt sinn

Denne krever at du observerer tankene dine. Blir bevisst hvilke tanker du tenker. Når du blir bevisst det, er det bare å sette i gang. Jeg vil anbefale deg å jobbe med denne øvelsen over tid. Sett et tidsperspektiv, for eksempel en måned og sjekk om du tenker mer positivt. Sett så et nytt tidsperspektiv, for eksempel tre måneder. Så vil du se at du gradvis begynner å endre deg når du jobber med dette daglig. Du vil merke det i kroppen din, på humøret ditt og gjennom kommentarer som «du er så annerledes» eller «du stråler, hva har du gjort» i dine nære relasjoner.

Øvelse 4 – forsterk allerede positive tanker

Dette er en øvelse jeg lærte for noen år tilbake. Når jeg ble presentert for denne øvelsen så tenkte jeg at dette var for enkelt til å være sant. Men noen ganger så er det enkle kraftfullt nok. Klarer du å holde oppmerksomheten samlet om en tanke i 68 sekunder, vil svingningene bli så sterke at ting kan begynne å manifestere seg. Og når du gjentatte ganger vender tilbake til en tanke og holder på den i minst 68 sekunder vil denne tanken bli en dominerende tanke.
Dette tar ikke lange tiden og selv bruker jeg ofte å stille klokken på 5 minutter når jeg jobber med denne øvelsen. I noen tilfeller har jeg tiltrukket meg det jeg har fokusert på i løpet av bare noen timer, andre ganger i løpet av noen dager.

Følg ditt kall

Det er et formål med alle liv. Når du lytter til hjertet og finner ut hva det brenner mest for, finner du kallet ditt. Hele ditt vesen er gjennomsyret av akkurat denne energien. Men lytter du til den, følger du den?

Når du åpner opp for å følge kallet, vil du se at livet begynner å endre seg ganske raskt. Universet har en forkjærlighet for de modige. Du vil få en følelse av som om hele universet heier på deg og forteller deg at du er på riktig vei!

Når du tørr å ta modige valg, hoppe ut i det ukjente uten å vite om du lykkes, i søken etter å skape et bedre liv for deg selv, vil du se at det utspiller seg en synkronitet i livet ditt som kan ta pusten fra deg. Det er i disse valgene du kan føle at du er i ett med universet. Skaperkraften din blir styrket, du får krefter til å håndtere vanskelige situasjoner og du blir virkelig bedre kjent med deg selv. Mennesker, situasjoner og steder bare dukker opp til helt riktig tidspunkt.
Du får en flyt på mange av de områdene som tidligere begrenset deg. Du vil merke at din indre flamme blir sterkere, får mer energi og tro på deg selv. Dette er magiske øyeblikk som fører deg til fantastiske nye skatter i form av blant annet nye innsikter om deg selv, din kraft og livet.

Konsentrer all din oppmerksomhet om ditt kall og det du brenner mest for. Universet kommer til å ta seg av alt det andre.

De fire øvelsene

Øvelse 1

Øvelse 2

Øvelse 3

Øvelse 4

Når du blir inspirert av en stor oppgave, et uvanlig prosjekt, bryter alle dine tanker sine lenker: Sinnet ditt overskrider grenser, bevisstheten utvider seg i alle retninger og du befinner deg i en ny, storartet og herlig verden. Slumrende krefter, evner og talenter får liv, og du oppdager at du er et større menneske enn du noen gang drømte om.

-Ordene stammer fra den store indiske filosofen Patanjali.

Skroll til toppen