Hvordan løse opp gamle mønster

Når våre mønster står i veien for oss


Kurs

Å løse opp gamle mønster kan være en utfordrende, men også en frigjørende prosess.

Den første og viktigste delen av å løse opp gamle mønster er å bli bevisst dem. Dette innebærer å gjenkjenne mønstrene når de oppstår, og å være ærlig med deg selv om hva de handler om og hvordan de påvirker livet ditt.

Jeg mistet min far i ung alder og følte meg forlatt da han døde. Men det var først i godt voksen alder at jeg avdekket et mønster som ble skapt ut av denne situasjonen. Mønsteret var; Ingen skulle noen gang få lov å forlate meg igjen, jeg forlot dem. En forsvarsmekanisme som jeg ser har ødelagt for meg, både på det personlige og karrieremessige plan.

Vi er alle bærere av mange forskjellige mønster. Mønstrene blir etablert for å beskytte og støtte oss på vår reise.

Mønster som gjentar seg er en åndelig leksjon. Det er noe din sjel har kommet for å lære mer om i dette livet. Et mønster vil fortsette å gjenta seg inntil du har klart å løse det.

Et mønster bærer med seg noe du motstand mot å gjøre eller være.

Følelsene i et mønster vil alltid være sterkere enn andre følelser vi ellers har. Følelsene våre har nyttig informasjon til oss. Så det er verdt å ta seg tid til å lytte til dem.

Nesten alt og alle du møter bærer på et budskap til deg om leksjonene du jobber med.


Gretha Dimmen


kurs

Dette kurset kan bestilles av lag, organisasjoner, bedrifter, enkeltpersoner og vennegrupper.

Når en tilegner seg denne kompetansen vil dette ha verdi både på alle plan. Det vil styrke og utvikle den enkelte og hjelpe en til å lykkes lettere.

Kurset varer 2 timer.

Ta kontakt for pris og avtale tid ved å klikke på knappen under.

Skroll til toppen