En gave fra åndeverden

Når åndeverden griper inn i den fysiske verden.

En kveld jeg satt på terrassen min, satt jeg og undret meg over åndeverden – en verden som for meg er like virkelig som den fysiske verdenen. Jeg erfarer ofte at våre kjære som har gått over, fortsatt er nær oss. De er med oss, passer på, hjelper oss når vi trenger det og er med oss på store begivenheter. Og historien jeg skal fortelle i dag, viser nettopp dette.

For en tid tilbake skulle jeg gi en kanalisering til en eldre, veldig søt kvinne som lever alene. Men hun, som mange andre har opplevd at livet kan være nokså hardt og vanskelig til tider. Mange av de hun har møtt i livet, har ikke vært så snille mot henne. Og hun har ofte blitt misforstått. Dette har gjort at hun har trukket seg tilbake og ikke har så mange mennesker rundt seg i hverdagen. Jeg tror hun føler på ensomhet ganske ofte.

Purple roses

Det var lørdag og det var bare henne jeg skulle ha denne dagen. Hun skulle ikke komme før litt ut på ettermiddagen. Men allerede før jeg selv hadde stått opp og startet dagen, kom ånden som ønsket å snakke med henne gjennom. Det var hennes store kjærlighet som hadde gått over til den andre siden noen år tilbake i tid. Han var veldig ivrig og kraftfull i energien og formidlet mer enn en gang, at jeg var nødt til å kjøpe blomster til henne i dag. Jeg prøvde å si til han at det brukte jeg ikke å gjøre til mine kunder og at jeg hadde en del på programmet selv i dag. Så jeg var usikker på om jeg fikk tid til å ordne dette. Men han gav seg ikke. Det her er sprøtt, tenkte jeg og hadde en indre dialog med meg selv om jeg virkelig skulle kjøpe blomster eller ikke. Litt senere på formiddagen gikk jeg ut for å handle inn litt matvarer til helgen. Jeg gikk forbi en blomsterbutikk og kom på hva han hadde sagt. Jeg stoppet litt opp, kikket på utvalget og bestemte meg for å droppe det da jeg så prisene på bukettene. Vel og merke er dette en kjent blomsterbutikk, så prisene er litt høyere her, men jeg hadde ikke tid til å farte rundt etter blomster denne dagen.

Et kjærlighetstegn fra åndeverden.

Da jeg kom hjem og plukket ut av handleposene dukket hennes kjære avdøde kjæreste opp igjen. Han var like kraftfull og tilstedeværende som tidligere på dagen. Han var virkelig irriterende og ga seg ikke. Så til slutt så løp jeg bare ut døren og bort til blomsterbutikken. Jeg ble dratt mot noen nydelige lilla roser og er ikke i tvil om at det var han som valgte ut buketten.

Hva ville hun tro om meg når hun kom for en kanalisering i dag, tenkte jeg.

Hun kom til avtalt tid og jeg fortalte henne hva som hadde skjedd og hvem som hadde kommet igjennom tidligere på dagen med en klar beskjed til meg om å kjøpe blomster til henne. Hun ble både glad og rørt, og kunne fortelle at hun fylte 75 år denne dagen! Jeg trodde jeg skulle ramle i gulvet. Er det mulig?!

Ja, det er det virkelig! Og jeg slutter aldri å undre meg over hvordan åndeverden prøver å hjelpe oss, støtte oss og ikke minst vise oss at de fortsatt er nær og har stor kjærlighet til oss! Og jeg tror at denne ånden var så klar og tydelig, nettopp fordi denne kvinnen trengte en oppmuntring og få motta kjærlighet. Det er første gang jeg har fått beskjed om å hjelpe noen på denne måten. Ofte er informasjonen som blir formidlet i en kanalisering den største gaven, men han her ville vise henne at hun ikke er alene, at han fortsatt er rundt henne. Og jeg tror dette var en opplevelse hun ble varm om hjertet i lang tid etter.

12 hendelser på “En gave fra åndeverden”

    1. gretha.dimmen@gmail.com

      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Trine! Ja, jeg er glad for at den rører så mange!

  1. Godt å ta seg tid til å lytte til informasjonen som kommer. Det er godt å vite at størst av alt er kjærligheten, uansett. Takk for at du er den du er og at du deler. 🙂

    1. Gretha Dimmen

      Takk for at du skriver tilbake, Elena. Det gjør at jeg blir inspirert til å dele flere blogginnlegg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen